juustoinen_kanapekonimureke

Juustoinen kanapekonimureke glaseerauksella

min | Helppo

Kun murekkeen saa paistovalmiina kaupasta, jää aikaa pienelle tuunaukselle. Juustotäyte on maukas yllätys, ja ja makeankirpeällä glaseerauksella kanamurekkeeseen saa lisää ulkonäköä ja makua.

Ainekset

Glaseeraus:

1 dl
ketsuppia
2 tl
valkoviinietikkaa
1 rkl
fariinisokeria
1 tl
sipulijauhetta
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
UUNIKANA
Kanapekonimureke

AINEKSET

AINEKSET

Kun murekkeen saa paistovalmiina kaupasta, jää aikaa pienelle tuunaukselle. Juustotäyte on maukas yllätys, ja ja makeankirpeällä glaseerauksella kanamurekkeeseen saa lisää ulkonäköä ja makua.

Näin teet sen

Leikkaa juusto kapeiksi tikuiksi.

Paina juustotikut murekkeen sisään joko päältä tai päädyistä.

Paista mureke rasiassaan pakkauksen ohjeen mukaan.

Sekoita glaseerauksen ainekset hyvin keskenään.

Nosta mureke uunista ja sivele glaseeraus sen pinnalle.

Paista mureketta vielä 5 minuuttia ja anna vetäytyä 10 minuutin ajan ennen ruokailua.

Tarjoile seuraksi esimerkiksi paistettuja perunoita tai muusia.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
UUNIKANA
Kanapekonimureke