
Juustoinen kanapekonimureke glaseerauksella
min | Helppo
Ainekset
50 g
emmentaljuustoa
Glaseeraus:
1 dl
ketsuppia
2 tl
valkoviinietikkaa
1 rkl
fariinisokeria
1 tl
sipulijauhetta

AINEKSET
AINEKSET
Kun murekkeen saa paistovalmiina kaupasta, jää aikaa pienelle tuunaukselle. Juustotäyte on maukas yllätys, ja ja makeankirpeällä glaseerauksella kanamurekkeeseen saa lisää ulkonäköä ja makua.
Näin teet sen
Leikkaa juusto kapeiksi tikuiksi.
Paina juustotikut murekkeen sisään joko päältä tai päädyistä.
Paista mureke rasiassaan pakkauksen ohjeen mukaan.
Sekoita glaseerauksen ainekset hyvin keskenään.
Nosta mureke uunista ja sivele glaseeraus sen pinnalle.
Paista mureketta vielä 5 minuuttia ja anna vetäytyä 10 minuutin ajan ennen ruokailua.
Tarjoile seuraksi esimerkiksi paistettuja perunoita tai muusia.
