kukkoa_viinissa_krossiperunaa_1

Kukkoa viinissä & krossiperunaa

min | Helppo

Kukkoa viinissä on todellinen legenda! Ja tämän helpommaksi sen valmistaminen ei voi enää mennä. Uunivalmis viinikukko tuunataan herkkusienillä ja hillosipuleilla, mutta halutessasi voit myös lisätä joukkoon paistettuja pekonisuikaleita. Täyteläisen krossiperunan sijaan voit tarjota lisukkeena myös keitettyä riisiä.

Ainekset

1 prk
hillosipuleita
1 rasia
herkkusieniä
2 rkl
voita

Krossiperunat:

500 g
perunaa
50 g
voita
1 ruukku
persiljaa
1 tl
suolaa
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
UUNIKANA
Kukkoa viinissä

AINEKSET

AINEKSET

Kukkoa viinissä on todellinen legenda! Ja tämän helpommaksi sen valmistaminen ei voi enää mennä. Uunivalmis viinikukko tuunataan herkkusienillä ja hillosipuleilla, mutta halutessasi voit myös lisätä joukkoon paistettuja pekonisuikaleita. Täyteläisen krossiperunan sijaan voit tarjota lisukkeena myös keitettyä riisiä.

Näin teet sen

Paista puolitetut herkkusienet voissa ruskeiksi.

Lisää uunikanan joukkoon paistetut herkkusienet sekä hillosipulit.

Kypsennä uunikana rasiassaan pakkauksen ohjeen mukaan.

Keitä perunat kypsiksi ja valuta vesi pois.

Laita voi paistinpannulle ja kuumenna, kunnes voi ruskistuu ja tuoksuu pähkinäiseltä.

Lisää paahdettu voi perunoiden päälle ja murskaa ne haarukalla tai perunasurvimella.

Lisää joukkoon leikattu lehtipersilija ja mausta suolalla.

Tarjoile krossiperunat uunikanan seurana.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
UUNIKANA
Kukkoa viinissä