Lämmin salaatti kevätkanasta-2

Lämmin salaatti kevätkanasta

min | Helppo

Kevätkanan kypsyessä on hyvin aikaa valmistella raikkaan hapokas lisuke. Jos kanasta irtoaa nestettä kypsennyksen aikana, se kannattaa pyöräyttää kastikkeen joukkoon. Tästä salaatista ei vihreyttä puutu!

Ainekset

1 kpl
Naapurin Maalaiskanan Kevätkana Sitruuna-Lehtipersilja
200 g
pakasteherneitä
200 g
pakastesoijapapuja
2 kpl
kevätsipulinvarsia hienonnettuna
1 ruukku
mintunlehtiä
0.5 ruukkua
lehtipersiljanlehtiä
2 rkl
oliiviöljyä
2
appelsiinin mehua puristettuna
1 dl
parmesanlastuja

Kastike

200 g
kermaviiliä
1 kpl
valkosipulinkynsi murskattuna
1 kpl
appelsiinin kuori raastettuna
0.5 ruukkua
lehtipersiljaa hienonnettuna
0.5 tl
suolaa
0.5 tl
sokeria
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
KEVÄTKANA
Sitruuna-Lehtipersilja

AINEKSET

AINEKSET

Kevätkanan kypsyessä on hyvin aikaa valmistella raikkaan hapokas lisuke. Jos kanasta irtoaa nestettä kypsennyksen aikana, se kannattaa pyöräyttää kastikkeen joukkoon. Tästä salaatista ei vihreyttä puutu!

Näin teet sen

Kypsennä kevätkana pakkauksen ohjeen mukaan

Sekoita kastikkeen ainekset ja anna maustua jääkaapissa

Keitä soijapapuja pienessä vesimäärässä 2-3 min

Lisää joukkoon pakasteherneet, anna vielä kiehahtaa ja valuta

Sekoita kulhossa kevätsipulit, yrtit, öljy ja appelsiinimehu

Sekoita joukkoon lämpimät pavut ja herneet

Annostele salaatti lautasille ja viipaloi päälle kypsää kevätkanaa

Viimeistele parmesaanilla ja kastikkeella

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
KEVÄTKANA
Sitruuna-Lehtipersilja