lampimat_pestokanaleivat

Lämpimät pesto-kanaleivät

min | Helppo

Helppo ja nopea herkku pikkunälkään tai illanistujaisiin syntyy pestolla maustetuista ohuista pikkufileistä. Halutessasi voit varioida ohjetta vaihtamalla mozzarellan esimerkiksi emmental- tai cheddar-raasteeseen.

Ainekset

1 pkt
Naapurin Maalaiskanan Ohut Pikkufilee Pesto
vpl
vaaleaa leipää
2
tomaattia
250 g
mozzarellajuustoa
0.5 dl
pinjansiemeniä
oliiviöljyä
mustapippuria
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
OHUT PIKKUFILEE
Pesto

AINEKSET

AINEKSET

Helppo ja nopea herkku pikkunälkään tai illanistujaisiin syntyy pestolla maustetuista ohuista pikkufileistä. Halutessasi voit varioida ohjetta vaihtamalla mozzarellan esimerkiksi emmental- tai cheddar-raasteeseen.

Näin teet sen

Paista pikkufileet pakkauksen ohjeen mukaan ja paahda pinjasiemenet kevyesti pannulla.

Sipaise leipäviipaleille oliiviöljyä ja siirrä ne uunipellille.

Viipaloi tomaatit ja mozzarella. Kokoa leipien päälle ensin pestofileet, sitten tomaattiviipaleet ja viimeiseksi mozzarella.

Kuumenna leipiä 225 asteisessa uunissa 5-10 minuutin ajan, kunnes juusto on sulanut.

Ripottele paahdetut pinjasiemenet leipien päälle ennen tarjoilua ja mausta tarvittaessa mustapippurilla.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
OHUT PIKKUFILEE
Pesto