satayvartaat_kaaliporkkanapikkelsi_0

Satay-vartaat & kaali-porkkanapikkelsi

min | Helppo

Kirpeät kasvispikkelsit ovat mitä mainioimpia lisukkeita grillatun kanan kaveriksi. Tässä reseptissä kasviksiin saadaan lisää luonnetta inkiväärillä ja kurkumalla, mutta voit kokeilla lisäksi myös esimerkiksi maustepippureita tai kokonaisia neilikoita.

Ainekset

300 g
kaalia
2
porkkanaa
1 pala
inkivääriä
1 dl
vettä
1 dl
etikkaa
0.5 dl
sokeria
1 tl
kurkumajauhetta
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
KANAVARRAS
Satay Style

AINEKSET

AINEKSET

Kirpeät kasvispikkelsit ovat mitä mainioimpia lisukkeita grillatun kanan kaveriksi. Tässä reseptissä kasviksiin saadaan lisää luonnetta inkiväärillä ja kurkumalla, mutta voit kokeilla lisäksi myös esimerkiksi maustepippureita tai kokonaisia neilikoita.

Näin teet sen

Leikkaa tai raasta kaali ja kuoritut porkkanat ohuiksi suikaleiksi.

Raasta joukkoon kuorittu inkivääri.

Kiehauta vesi, etikka, sokeri ja kurkuma kattilassa.

Lisää joukkoon kaali, porkkana ja inkivääri.

Sekoittele ja anna kiehua pari minuuttia.

Kaada seos lasipurkkiin ja siirrä jääkaappiin.

Grillaa kanavartaat pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile kylmän pikkelsin kanssa.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
KANAVARRAS
Satay Style