
Semitulinen kana-ananasrulla
min | Keskivaikea
Ainekset
4
rullakebableipää
0.5
tuore ananas kuutioituna
2
avokadoa kuutioituna
1
punasipuli suikaloituna
salaattia
Kastike:
200 g
turkkilaista jogurttia
1 ruukku
lehtipersiljaa hienonnettuna
1
sitruunan kuori raastettuna
0.5
sitruunan mehu puristettuna
1 tl
jauhettua juustokuminaa
1 tl
jauhettua korianterinsiementä
1 tl
savupaprikajauhetta
1 tl
rouhittua mustapippuria
1 tl
suolaa

AINEKSET
AINEKSET
Kana, avokado ja ananas ovat mahtava makutrio! Ja kun kana on vielä semitulisesti maustettu, lähestytään jo täydellisyyden rajoja. Rullan lisäksi voit käyttää reseptin kanaa ja kasviksia vaikkapa hampurilaisissa tai pizzan täytteinä.
Näin teet sen
Sekoita jogurttikastikkeen ainekset keskenään ja sivele puolet siitä paistien pintaan.
Grillaa kanat tai kypsennä uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.
Anna paistien jäähtyä hieman ja paloittele ne veitsellä – poista samalla luu.
Sekoita loput kastikkeesta kanojen joukkoon.
Täytä leivät kanalla ja kasviksilla, rullaa ja haukkaa!


Crispy kanatikkarit ja fetamaissia

Kuohkea vuodenjuustokastike Hot & Fruity tikkareille

Pähkinäinen kaalisalaatti

Wasabi Style kanatikkarit ja japanilainen kurkkusalaatti

Wasabi style kanatikkarit ja Ponzu-majoneesi

Helppo kreikkalainen grillikana

Kanavartaat & grillattua salaattia

Ison porukan Club Sandwichit