Kanapata_palsternakkamuusi

Kanapata & palsternakkamuusi

min | Keskivaikea

Ruokaisa ja lämmittävä kanapata maistuu taivaalliselta ja on tosi helppo valmistaa arjen kiireessäkin. Jos et tykkää chilin potkusta, voit hyvin jättää sen pois. Palsternakkamuusia voit halutessasi keventää korvaamalla ruokakerman juuresten keitinvedellä.

Ainekset

3 rkl
oliiviöljyä
1
sipuli suikaleina
3
valkosipulinkynttä viipaleina
1 dl
valkoviiniä
400 g
kirsikkatomaatteja säilykkeenä
1
pieni punainen chilipalko hienonnettuna
1 tl
suolaa
1 tl
sokeria
1
ruukku basilikaa

Palsternakkamuusi:

300 g
palsternakkaa
600 g
jauhoisia perunoita
2 rkl
voita
1 tl
suolaa
1 dl
kermaa
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
KANAA
Mojo Rojo

AINEKSET

AINEKSET

Ruokaisa ja lämmittävä kanapata maistuu taivaalliselta ja on tosi helppo valmistaa arjen kiireessäkin. Jos et tykkää chilin potkusta, voit hyvin jättää sen pois. Palsternakkamuusia voit halutessasi keventää korvaamalla ruokakerman juuresten keitinvedellä.

Näin teet sen

Ruskista kanapalat pannulla oliiviöljyssä.

Lisää pannulle sipulit ja valkosipulit ja jatka hetki sekoittelua.

Kaada valkoviini pannulle ja anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon kirsikkatomaatit, chili ja mausteet.

Anna hautua hiljalleen 15 minuuttia ja tarkista suolan riittävyys.

Sekoita lopuksi joukkoon kokonaiset basilikanlehdet ja tarjoile pata palsternakkamuusin kera.

Palsternakkamuusi:

Kuori ja paloittele palsternakat ja perunat.

Keitä juurekset kypsiksi.

Valuta vesi pois ja lisää joukkoon voi ja suola.

Soseuta tasaiseksi sähkövatkaimella.

Vatkaa lopuksi joukkoon ruokakerma.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
KANAA
Mojo Rojo