Uunikana_inkivaaribroccolinit_2

Uunikana & inkivääribroccolinit

min | Helppo

Pikantti ja hedelmäinen uunikana saa seurakseen aasialaisittain maustetut ja rapsakat broccolinit. Samaa reseptiä voit kokeilla myös vaikkapa perinteisemmälle parsa- tai kukkakaalille, mutta ne kannattaa pilkkoa pienemmiksi nupuiksi ennen kypsentämistä.

Ainekset

200 g
broccolineja
2
valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 pala
inkivääriä hienonnettuna
1 rkl
soijakastiketta
1 rkl
oliiviöljyä
1 tl
seesamiöljyä
1 rkl
seesaminsiemeniä
keitettyä riisiä lisukkeeksi
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
UUNIKANA
Mango & Chili

AINEKSET

AINEKSET

Pikantti ja hedelmäinen uunikana saa seurakseen aasialaisittain maustetut ja rapsakat broccolinit. Samaa reseptiä voit kokeilla myös vaikkapa perinteisemmälle parsa- tai kukkakaalille, mutta ne kannattaa pilkkoa pienemmiksi nupuiksi ennen kypsentämistä.

Näin teet sen

Kypsennä Uunikana rasiassaan pakkauksen ohjeen mukaan.

Sekoita keskenään valkosipuli, inkivääri, soijakastike ja öljyt.

Pyörittele broccolinit kastikkeessa ja asettele uunipellille.

Kun kana on kypsää, nosta rasia uunista ja peitä foliolla.

Nosta uunin lämpötila 200 °C ja paahda broccolineja 10 min.

Viimeistele broccolinit seesaminsiemenillä ja tarjoa uunikanan ja riisin kera.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
UUNIKANA
Mango & Chili