
Uunikana & inkivääribroccolinit
min | Helppo
Ainekset
200 g
broccolineja
2
valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 pala
inkivääriä hienonnettuna
1 rkl
soijakastiketta
1 rkl
oliiviöljyä
1 tl
seesamiöljyä
1 rkl
seesaminsiemeniä
keitettyä riisiä lisukkeeksi

AINEKSET
AINEKSET
Pikantti ja hedelmäinen uunikana saa seurakseen aasialaisittain maustetut ja rapsakat broccolinit. Samaa reseptiä voit kokeilla myös vaikkapa perinteisemmälle parsa- tai kukkakaalille, mutta ne kannattaa pilkkoa pienemmiksi nupuiksi ennen kypsentämistä.
Näin teet sen
Kypsennä Uunikana rasiassaan pakkauksen ohjeen mukaan.
Sekoita keskenään valkosipuli, inkivääri, soijakastike ja öljyt.
Pyörittele broccolinit kastikkeessa ja asettele uunipellille.
Kun kana on kypsää, nosta rasia uunista ja peitä foliolla.
Nosta uunin lämpötila 200 °C ja paahda broccolineja 10 min.
Viimeistele broccolinit seesaminsiemenillä ja tarjoa uunikanan ja riisin kera.

