
Uunikana & pinaatti-perunamuusi
min | Helppo
Ainekset
750 g
jauhoisia perunoita
2 dl
maitoa
1 rkl
voita
.5 tl
suolaa
1.5 dl
lehtipinaattia

AINEKSET
AINEKSET
Naapurin Maalaiskanan Uunikana Tomaatti & Juusto kypsyy kätevästi uunissa omassa rasiassaan. Valmista sillä aikaa lisukkeeksi pirteällä pinaatilla terästetty perunamuusi.
Näin teet sen
Kypsennä uunikana rasiassaan pakkauksen ohjeen mukaan.
Kuori ja paloittele perunat. Keitä kypsiksi, 15–20 minuuttia. Kaada keitinvesi pois ja survo perunat. Sekoita joukkoon kuumennettu maito, voi ja suola.
Sekoita tuore pinaatti muusiin.
Tarjoa pinaatti-perunamuusi uunikanan kanssa.
