Kanatikkarit_ja_Ponzu-majoneesi-_4

Wasabi style kanatikkarit ja Ponzu-majoneesi

min | Helppo

Sitruunalla maustettua Ponzu-soijakastiketta saa kaupasta myös valmiina, mutta tässä reseptissä sitruunan maku otetaan tuoreesta sitruunasta. Sitruunan paras maku on keltaisessa kuoriosassa, ja se sopii hyvin yhteen wasabin poltteen kanssa.

Ainekset

Majoneesi

1 kpl
kananmuna
1 rkl
sinappia
1 tl
suolaa
2 rkl
soijakastiketta
0.5
sitruunan mehu puristettuna
1 kpl
sitruunan kuori raastettuna
3 dl
rypsiöljyä
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
KANATIKKARI
Wasabi style

AINEKSET

AINEKSET

Sitruunalla maustettua Ponzu-soijakastiketta saa kaupasta myös valmiina, mutta tässä reseptissä sitruunan maku otetaan tuoreesta sitruunasta. Sitruunan paras maku on keltaisessa kuoriosassa, ja se sopii hyvin yhteen wasabin poltteen kanssa.

Näin teet sen

Yhdistä kaikki majoneesin ainekset korkeaan ja kapeaan astiaan

Vie sauvasekoitin varovasti astian pohjalle siten, että keltuainen jää terän alle

Käynnistä sauvasekoitin ja nosta sitä ylös sitä mukaa, kun majoneesi sakenee

Siirrä kastike jääkaappiin maustumaan ja grillaa kanatikkarit pakkauksen ohjeen mukaan

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
KANATIKKARI
Wasabi style