Kanan paistileikkeet ovat mehevän herkullisia ja sopivat monenlaisiin ruokalajeihin. Naapurin Maalaiskanan paistileikkeet sopivat erinomaisesti niin uunissa, pannulla kuin grillissä kypsennettäviksi. Paistileikkeet ovat fileetuotteita rasvaisempia ja siksi ne säilyttävät mehevyytensä hyvin eivätkä kuivu hieman pidemmässäkään kypsennyksessä.
KOTIMAISUUS JA KORKEA LIHAPITOISUUS TAKAA TUOTTEEN LAADUN
Kotimaisuus on yksi Naapurin Maalaiskanan tärkeimmistä laatukriteereistä, käyttämämme liha on 100% kotimaista ja kaikki tuotteet on valmistettu ja pakattu Suomessa. Kotimaisuus takaa tuotteiden antibioottivapauden, puhtauden ja laadun. Paistileikkeitä valitessa kannattaa kiinnittää huomiota myös tuotteen lihapitoisuuteen. Naapurin Maalaiskanan tuotteissa ei käytetä lisättyä vettä, mikä takaa tuotteiden aidon ja puhtaan maun sekä korkean lihapitoisuuden ja laadun. Naapurin Maalaiskanan valikoimista löydät paistileikkeitä sekä pintamaustettuina, paneroituna että maustamattomana. Koko tuotevalikoimamme löydät täältä.
Miten maustaa paistileike parhaalla mahdollisella tavalla?
Broilerin paistileikkeiden maustamisessa avainasemassa ovat yksinkertaiset ja luonnolliset maut. Naapurin Maalaiskanan pintamaustetut tuotteet eivät kaipaa kuin kypsennyksen, kun taas maustamattomat paistileikkeet ovat hyvä perusta erilaisille makuyhdistelmille. Suolan ja pippurin lisäksi valkosipuli on klassinen valinta, joka sopii moniin kanaruokiin. Kokeile myös erilaisia yrttiseoksia ja esimerkiksi sitruunamehua tuomaan raikkautta ja hapokkuutta. Kanaan voi helposti yhdistellä monia makumaailmoita, joten ole rohkea kokeilemaan! Vältä kuitenkin liiallisia marinadimääriä, jotta tuote paistuu keittymisen sijaan.
Mikä on paras tapa kypsentää paistileike?
Paistileikkeen kypsentämiseen on useita tapoja, joista jokaisella on omat etunsa ja haasteensa. Uunissa kypsentäminen on helppo tapa saada paistileikkeestä tasaisesti kypsä, ja se sopii erityisesti silloin, kun haluat valmistaa suuren määrän kerralla. Paistaminen pannulla antaa leikkeelle kauniin paistopinnan. Grillissä kypsentäminen tuo paistileikkeille mukavan maun ja onkin kesäaikaan monesti paras valinta. Valmistusohjeen ja kypsennysajat löydät pakkauksista, joita seuraamalla saat paistileikkeestä täydellisen mehukkaan ja maukkaan. Mikäli haluat hifistellä, voit käyttää apuna myös paistomittaria, jolloin saat paistileikkeen kypsymään juuri haluttuun lämpötilaan. Hyvä keino säilyttää mehukkuus on myös antaa leikkeen levätä muutama minuutti kypsennyksen jälkeen.