Kotimaista lähiruokaa</br>Liedosta

NAAPURIN MAALAISKANA Kotimaista lähiruokaa
Liedosta

Naapurin Maalaiskana on muuttanut suomalaista siipikarjamarkkinaa vuodesta 2013 lähtien. Filosofiamme on hyvin yksinkertainen. Haluamme tehdä kaikki asiat vähän paremmin.

Maku aina edellä

Me Naapurin Maalaiskanalla maustamme tuotteemme aina maku edellä. Suosimme laadukkaita pintamausteita ja valikoimastamme löytyy paljon korkean lihapitoisuuden omaavia vaihtoehtoja vaativaan makuun. Aito ja puhdas maku syntyy ilman lisättyä vettä. Tavoitteemme on tuoda markkinoille vaatimattomasti vain parasta kanaa.

Hyvä ruoka tulee naapurista

Naapurin Maalaiskanan kananpojat syntyvät ja kasvavat Liedon tehtaamme läheisyydessä. Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella sijaitsee yhdeksän tilaa, joissa kananpojat elävät vapaasti liikkuen ja kuopsutellen turvepehkun päällä. Meille on tärkeää, että koko ketju on keskittynyt maantieteellisesti pienelle alueelle, sillä näin saamme pidettyä eläinkuljetusten pituudet kurissa.

Parempaa elämää, laadukkaampaa lihaa

Kun kananpojat syövät paremmin ja voivat hyvin, ihmiset saavat lautasilleen parempaa kananlihaa. Pidämme tärkeänä, että kananpoikamme pysyvät hyvinvoivina ja terveinä koko elinkaarensa ajan. Näin voimme taata paitsi kanoille paremman elämän, myös puhtaampaa, antibioottivapaata lihaa lautasille.

Kiinnitämme erityistä huomiota siihen, millä kananpoikamme ruokitaan. Lintujen ruoka koostuu pääosin kotimaisesta kaurasta ja vehnästä, mutta mukana on myös vastuullisesti tuotettua soijaa. Vastuullisesti tuotetun, sertifioidun soijan käytöllä voimme estää soijan tuotannon yleisiä ongelmia, kuten metsäkatoa ja sitä kautta ilmastopäästöjen kasvua, luonnon monimuotoisuuden heikkenemistä ja eroosiota.

VAIHDA VAALEAAN

Kanan vaaleassa lihassa on runsaasti hyvää proteiinia, kivennäisaineita ja vitamiineja, mutta vain vähän rasvaa. Naapurin Maalaiskana on siis kaikin puolin laadukas, turvallinen ja terveellinen valinta sinulle, joka haluat huolehtia itsestäsi. Kananlihan tuotanto synnyttää myös vähemmän hiilidioksidipäästöjä kuin mm. punaisen lihan tuotanto ja kuormittaa vähemmän ympäristöä.

Työtä tekijöille

Naapurin Maalaiskana työllistää lähes 300 ihmistä. Välillisesti työtä on paljon useammalle, kun mukaan lasketaan tuottajat, kuljetusyrittäjät jne. Liikevaihtomme on noin 80 miljoonaa euroa ja osuutemme suomalaisesta siipikarjamarkkinasta on noin kymmenen prosenttia.
Suunta on ylöspäin.