Aito & puhdas maku ilman lisättyä vettä

Uutuustiedote: Aito & puhdas maku ilman lisättyä vettä

Aito ja puhdas maku ilman lisättyä vettä

17.5.2021
Kaikki Naapurin Maalaiskanan tuotteet on valmistettu ilman lisättyä vettä. Se takaa tuotteiden aidon ja puhtaan maun sekä korkean lihapitoisuuden ja laadun.

Naapurin Maalaiskanan tuotteiden valmistukseen liittyy useita korkean laadun takaavia periaatteita. Yksi niistä on se, että kaikki tuotteemme valmistetaan ilman lihan sisälle lisättyä vettä. Kun ylimääräistä vettä ei lisätä, tuotteiden lihapitoisuus säilyy korkeana ja suolapitoisuus juuri oikeana.

”Kun tuotteet valmistetaan ilman lisättyä vettä, syntyy aito ja puhdas maku korkealla lihapitoisuudella”, tuotekehityspäällikkö Kaisa Huttunen kiteyttää.

Lisätyn veden pois jättäminen parantaa laatua ja makua myös siten, että tuotteiden mausteet pysyvät paremmin lihan pinnassa eivätkä huuhtoudu pois. Pakkaukset pysyvät siistimpinä, kun pohjalla ei pyöri ylimääräistä nestettä eikä tuote roiski pannulla kypsennettäessä.

”Kypsennystulos on entistä parempi, kun lihasta ei kypsennettäessä irtoa pannulle ylimääräistä nestettä. Lihan luontainen neste riittää säilyttämään kanan mehukkaana”, Huttunen kertoo.

Laadukkailla pintamausteilla kuin kotona tehty

Tutkimusten mukaan pintamaustettujen kanatuotteiden suosio kuluttajien keskuudessa on kovassa kasvussa. Kuluttajat arvostavat tuotteissa korkeaa lihapitoisuutta ja laatua. Naapurin Maalaiskana haluaa vastata kuluttajien toiveisiin suosimalla laadukkaita pintamausteita maustetuissa tuotteissaan. Mausteet hierotaan lihan pintaan öljytilkan avulla, jolloin lopputulos on kuin kotona tehty.

”Meille on tärkeää, ettei kuluttaja joudu maksamaan mistään ylimääräisestä. Tuotteissamme on vain lihaa, pintamausteita sekä pieni määrä öljyä”, Huttunen toteaa.

Kaikki Naapurin Maalaiskanan tuotteet valmistetaan ajatuksella ”ei mitään ylimääräistä”, jotta laatu, maku ja lihapitoisuus säilyvät parhaalla mahdollisella tasolla. Pintamaustettujen tuotteiden lihapitoisuus laskee siis vain pintamausteen ja öljyn verran, ja maustamattomien tuotteiden lihapitoisuus on aina 100 %.

Naapurin Maalaiskana tekee jatkuvasti määrätietoista työtä vastuullisuusohjelman mukaisesti tuotteiden laadun, terveellisyyden ja turvallisuuden eteen, muun muassa vähentämällä suolan ja lisäaineiden käyttöä entisestään.

”Menemme kohti lisäaineettomuutta ja osa uusimmista tuotteistamme onkin tehty jo täysin ilman E-koodeja”, Huttunen iloitsee.

Tutustu tuotteisiin tästä
Katso reseptivinkkejä tästä

Lisätietoja:

Kaisa Huttunen, tuotekehityspäällikkö, p. 040 744 0105, kaisa.huttunen(a)naapurinmaalaiskana.fi

Pasi Martikainen, kaupallinen johtaja, p. 040 072 7841, pasi.martikainen(a)naapurinmaalaiskana.fi

Kerttu Louho, markkinointipäällikkö. p. 040 356 7722, kerttu.louho(a)naapurinmaalaiskana.fi