Rapeaa naposteltavaa airfryerilla

Rapeaa naposteltavaa airfryerilla

Airfryerilla rapeaa naposteltavaa naapurin maalaiskanan paneroiduilla tuotteilla

18.1.2024

Harri Syrjänen valmisti paneroiduista tuotteista herkullisen platterin illanistujaisiin. Lue tästä artikkelista mitkä tuotteet valikoituivat Harrin lautaselle!

Paneroitujen tuotteiden suosio on kasvanut huimasti viime vuosien aikana. Panerointeja löytyy nyt myös arkisemmista vaihtoehdoista, kuten Fileepihveistä ja Pikkufileistä. Airfryerit ovat myös omalta osaltaan lisänneet kysyntää, sillä laitteella tuotteet valmistuvat erityisen rapeiksi. Nopean valmistamisen myötä paneroidut tuotteet sopivat niin perinteiseen arkiruokaan kuin naposteltavaksi illanviettoihin.  

Harri Syrjänen valitsi illanistujaisten platteriinsa suosikkinsa paneroiduista tuotteista:

Valmistusohje AirFryerilla:

Ohut Fileepihvi Crispy – 180 astetta 15-20 minuuttia (tarkista kypsyys)

Ohut Pikkufilee Red & Crispy – 180 astetta 20 minuuttia (tarkista kypsyys)

Wings Crispy – 180 astetta 20 minuuttia

Dipeiks tein simppelit maistuvat vaihtoehdot; ruskistettu voi majo, buffalo wings creme fraiche ja sriracha majo. Lisukkeeksi hunajassa paahdettua palsternakkaa ja porkkanoita. Nää on niin helppoja, että kuka tahansa osaa ja tekee itsestään illanistujaisten päällikkökokin.
Valmista kanat airfryerissa, niin saat maksimi rapean pinnan.”
Harri kommentoi.

Herkulliseen naposteluplatteriin voit itse valita omat suosikkituotteesi ja lisätä haluamasi lisukkeet. Harri valitsi rapeiden kanojen rinnalle maukkaat dippivaihtoehdot sekä paahdettuja palsternakkoja ja porkkanoita.

Naapurin Maalaiskanan paneroitujen tuotteiden laatu taataan monella tapaa. Paneroiduissa tuotteissa on tärkeää, että panerointi pysyy kanapalojen pinnalla eikä tipu rasian pohjalle nesteen mukana. Naapurin Maalaiskanan tuotteissa tämä toteutuu, sillä tuotteissa ei käytetä mausteita pois huuhtovaa lisättyä vettä. Näin saadaan aikaan aito ja puhdas maku. Haluamme myös varmistaa, että paneroituja tuotteitamme voivat syödä mahdollisimman monet. Tästä syystä paneroinnissa käytetään maissiraetta, joka tekee paneroinnista paitsi gluteenittoman myös extra rapean. Maista ja tykästy!

Parhaat reseptit paneroiduille tuotteille löydät täältä

Tutustu paneroituihin tuotteisiimme täällä

Lisätietoja:

Kerttu Louho, Markkinointipäällikkö, kerttu.louho@naapurinmaalaiskana.fi