Parasta Kanaa grilliin

Parasta Kanaa grilliin

Parasta Kanaa grilliin! 🔥

17.6.2024


Naapurin Maalaiskana on tuonut kesään herkullisia grilliuutuuksia. Kanaa ja ribsejä rakastaville toimme lihaisaa sormisyötävää, nimittäin Maustetut Kanaribsit. Mitä ne ovat? Lue täältä!

Dippaa, haukkaa ja tykästy! Täältä tulevat Naapurin Maalaiskanan Kanaribsit, jotka valmistetaan kanan reisipalasta. Käsin leikkaamalla saadaan aikaan laadukas tuote, jossa on paljon lihaa luun ympärillä.

Mistä idea lähti

Kuluttajat ovat tottuneet grillaamaan ribsejä ja me halusimme tuoda nämä myös kanasta valmistettuna ja pintamausteilla maustettuna unohtamatta helppoa kypsentämistä. Kanaribsejä ei tarvitse keitellä tai haudutella: Grillaa, dippaa, haukkaa ja tykästy! Helppoa”. Tuotekehityspäällikkö Kaisa Huttunen kertoo.

Luulliset tuotteet säilyttävät mehukkuutensa myös grillissä ja sopivat näppäräksi sormisyötäväksi

Luu tuo tuotteeseen oman herkullisen makunsa ja mahdollistaa helpon grillauksen: tuote ei kuivu pidemmässäkään kypsennyksessä, joten lopputuloksena on aina herkullinen ja mehevä tuote. Grillikesää ajatellen Ribsit maustettiin perinteisellä grillimausteella, joka sopii moneen makuun.

Broilerin liha on noussut Suomen suosituimmaksi lihalajiksi, eikä ihme! Kanatuotteita löytyy laaja valikoima, eli jokaisen makuun jotakin. Esimerkiksi sormisyötävistä löytyy siipien ystäville Wingsejä, hauskasti herkutteleville Kanatikkareita sekä nyt myös perinteisen lihatuotteiden ystäville lihaisia Ribsejä.

Harri Syrjänen testasi uutuus Kanaribsimme kotona grillaten:

”Kokin ehdoton suositus Kanaribseille! Nää on helppo grillata ja tällä tuotteella ei voi epäonnistua. Kokin vinkkinä Ribsejä kannattaa grillata alkuun kuumalla jotta saadaan hyvä väri ja rapeus. Sitten lasketaan lämpöä ja annetaan kypsyä rauhassa.” Harri kommentoi.

Katso alla olevalta videolta, kuinka Kanaribsit valmistuivat Harrin grillissä 🔥

Pintamaustetut tuotteet säilyttävät makunsa myös grillissä

Me Naapurin Maalaiskanalla maustamme tuotteemme aina maku edellä. Suosimme laadukkaita pintamausteita, jotka eivät hävitä makuaan edes grillissä. Unohda rasian pohjalle tai grilliin valuvat marinadit ja maista Naapurin Maalaiskanan pintamaustetut grilliuutuudet: 

Naapurin Maalaiskanan Kanaribsit maustettu
Naapurin Maalaiskanan Grillipalat American BBQ
Naapurin Maalaiskanan Paistivarras Savupaprika
Naapurin Maalaiskanan Fileevarras Yrtti-Sitruuna

Tutustu kesän uutuuksiin täällä

Lisätietoja:

Kaisa Huttunen, Tuotekehityspäällikkö. kaisa.huttunen(at)naapurinmaalaiskana.fi

Kerttu Louho, Markkinointipäällikkö. kerttu.louho(at)naapurinmaalaiskana.fi