Kanatikut - Dippailuun ja arkiruokaan

Kanatikut - Dippailuun ja arkiruokaan

Rapeat kanatikut sopivat niin dippailuun kuin arkiruokaan!

7.11.2023

Naapurin Maalaiskana on tuonut syksyyn herkullisia uutuustuotteita. Paneroidut Kanatikut sopivat niin dippailuun kuin arkiruokaan: makuina juustoinen Cheesy & Crispy sekä makea Sweet & Crispy.

Harri Syrjänen testasi herkulliset Kanatikkumme

Kanatikkujen rapea pinta saadaan aikaan gluteenittomalla maissipaneroinnilla. Harri suosii kanatikkujen valmistamista Airfryerissä, jolloin pinnasta saadaan extra rapea:

”Airfryerissä tikut valmistuu nopeasti, eikä tarvitse käyttää ylimääräistä rasvaa. Meillä myös lapset osaavat koulun jälkeen valmistaa tikut turvallisesti airfryerissä. Näistä onkin tullut meillä lasten suosikkiruoka”, Harri kertoo.

Sormisyötävät herkut ovat olleet jo pitkään suosittuja valintoja niin illanistujaisiin, juhlatarjoiluihin ja viikonlopun herkkuhetkiin. Kanatikut sopivatkin näistä kaikkiin: esimerkiksi dippien kera tai lämpimänä kanasalaattina. Airfyerissä Harri valmistaa kanatikuista kokonaisen aterian perunoiden kera:

”Helppoa ja nopeaa arkiruokaa valmistuu, kun lisää airfryeriin kanatikkujen kera lohkopotut. Sitten vain lisukkeeksi soosseja, kuten wasabimajoa tai sweet chili kastiketta! Siihen vielä loistava punakaali coleslaw ja setti on valmis.”

Parhaat reseptit kanatikuille löydät täältä

Tutustu tuotteisiin tästä

Lisätietoja:

Kerttu Louho, Markkinointipäällikkö, kerttu.louho@naapurinmaalaiskana.fi