Kanaa ja kiireisen kokin kimchi-1

Kanaa ja kiireisen kokin Kimchi

min | Keskivaikea

Kimchi on korealainen koukuttavan mausteinen lisuke, jonka valmistaminen vaatii yleensä aikaa. Tämä pikaversio sopii myös kiireisemmälle kotikokille, eikä maussa tarvitse silti tinkiä.

Ainekset

1 kpl
kiinankaali
1.5 l
vetää
3 rkl
merisuolaa

Kastike

2 rkl
gochujang-chilitahnaa
2 rkl
kalakastiketta
2 rkl
tomaattipyrettä
1 kpl
limen mehu puristettuna
3
valkosipulinkynttä murskattuna
pala
inkivääriä raastettuna
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
MUREUTETTU & OHUT FILEEPIHVI
Asian style

AINEKSET

AINEKSET

Kimchi on korealainen koukuttavan mausteinen lisuke, jonka valmistaminen vaatii yleensä aikaa. Tämä pikaversio sopii myös kiireisemmälle kotikokille, eikä maussa tarvitse silti tinkiä.

Näin teet sen

Huuhtele kaali ja leikkaa suupaloiksi

Kiehauta vesi ja suola kattilassa ja kaada kaalien päälle

Anna tekeytyä 10 min. välillä sekoitellen ja sekoita sillä aikaa kastikkeen ainekset
keskenään

Valuta kaalit lävikössä, jäähdytä kylmällä vedellä ja kuivaa keittiöpyyhkeen sisällä

Sekoita kastike huolellisesti kaalin joukkoon

Paista fileepihvit pannulla pakkauksen ohjeen mukaan ja nauti kimchin kera

Kimchi säilyy lasipurkissa jääkaapissa muutaman päivän ja maku vain paranee!

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
MUREUTETTU & OHUT FILEEPIHVI
Asian style