
Kanaa ja kiireisen kokin Kimchi
min | Keskivaikea
Ainekset
1 kpl
kiinankaali
1.5 l
vetää
3 rkl
merisuolaa
Kastike
2 rkl
gochujang-chilitahnaa
2 rkl
kalakastiketta
2 rkl
tomaattipyrettä
1 kpl
limen mehu puristettuna
3
valkosipulinkynttä murskattuna
pala
inkivääriä raastettuna

AINEKSET
AINEKSET
Kimchi on korealainen koukuttavan mausteinen lisuke, jonka valmistaminen vaatii yleensä aikaa. Tämä pikaversio sopii myös kiireisemmälle kotikokille, eikä maussa tarvitse silti tinkiä.
Näin teet sen
Huuhtele kaali ja leikkaa suupaloiksi
Kiehauta vesi ja suola kattilassa ja kaada kaalien päälle
Anna tekeytyä 10 min. välillä sekoitellen ja sekoita sillä aikaa kastikkeen ainekset
keskenään
Valuta kaalit lävikössä, jäähdytä kylmällä vedellä ja kuivaa keittiöpyyhkeen sisällä
Sekoita kastike huolellisesti kaalin joukkoon
Paista fileepihvit pannulla pakkauksen ohjeen mukaan ja nauti kimchin kera
Kimchi säilyy lasipurkissa jääkaapissa muutaman päivän ja maku vain paranee!
