
Kanakebab riisillä
min |
Ainekset
2 dl
pitkäjyväistä riisiä
1.5 kpl
tomaattia
0.5 kpl
kurkkua
0.5 kpl
paprikaa
1 dl
säilykemaissia
jäävuorisalaattia
turkkilaista jogurttia
Lempeä kebabkastike
200 g
paseerattua tomaattia (säilyke)
1 rkl
ketsuppia
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
valkosipulijauhetta
0.5 tl
suolaa
0.25 tl
mustapippuria myllystä

AINEKSET
AINEKSET
Arjen pikaruoka voi olla myös runsasta ja raikasta. Tämä resepti yhdistää mausteisen kebabin, raikkaat kasvikset ja lempeän tomaattikastikkeen täydelliseksi comboksi. Jos olet vähän tulisemman ruuan ystävä, lisää kastikkeeseen chilijauhetta tai hienonnettua tuoretta chiliä maun mukaan.
Näin teet sen
Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
Paloittele tomaatti kurkku, paprika ja salaatti.
Tässä vaiheessa on hyvä tehdä tomaattinen kebabkastike valmiiksi.
Kuumenna kanakebab pakkauksen ohjeen mukaan
Asettele kasvikset lautasille ja niiden viereen kypsä riisi ja kanakebab.
Valuttele kastiketta kanakebabin päälle ja viimeistele jogurttinokareella.
Halutessasi voit maustaa jogurtin suolalla ja valkosipulilla.
Lempeä kanakastike:
Yhdistä kaikki kastikkeen ainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi.
Anna kiehua hiljalleen n. 10 min, kunnes kastike on hieman saostunut.
Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa tai sokeria.
Jos haluat vielä pehmentää kastikkeen makua, lisää lopuksi tilkka maitoa tai kermaa.
