
Kermainen kanapasta juustolla ja pinaatilla
min | Helppo
Ainekset
1 ras
Naapurin Maalaiskana Iso Fileesuikale Maustamaton
300 g
pastaa (esim. penne)
2.5 dl
kuohu- tai juustokermaa
1 dl
juustoraastetta (esim. emmental tai gouda)
0.5 tl
suolaa
0.25 tl
mustapippuria myllystä
50 g
babypinaattia
2 rkl
paahdettua sipulirouhetta
öljyä paistamiseen

AINEKSET
AINEKSET
Tässä reseptissä kermainen kanapasta saa lisää ryhtiä juustosta, joka sulaa kastikkeen joukkoon ja tekee siitä vieläkin pehmeämmän ja maukkaamman. Tuore pinaatti antaa kastikkeelle kivasti väriä ja raikkautta, ja annosten viimeistely paahdetulla sipulirouheella tuo ruokaan mukavan rapean elementin.
Näin teet sen
Kuumenna öljy korkeareunaisella pannulla ja ruskista fileesuikaleet.
Kaada kerma pannulle ja kuumenna kiehuvaksi.
Lisää juustoraaste ja mausteet, sekoita kunnes juusto sulaa kastikkeeseen.
Lisää pinaatti ja sekoita, kunnes se juuri ja juuri nuupahtaa.
Sekoita joukkoon keitetty ja valutettu pasta sekä hieman pastan keitinvettä.
Ripottele annosten päälle paahdettua sipulirouhetta.
