Ketterä kana-riisivuoka_1

Ketterä kana-riisivuoka

min | Helppo

Tässäpä nerokkaan helppo tapa valmistaa kana ja riisi samaan aikaan, eikä maustaminenkaan aiheuta päänvaivaa. Pussikeittoaines ja kanasta irtoava makuliemi maustavat uuniriisin ihanan kermaiseksi. Vaihtelua saat eri pussikeittoaineksilla.

Ainekset

3 dl
pitkäjyväistä riisiä
70 g
pussikoeittoainesta (esim. sienikeitto)
1
sipuli kuutioituna
9 dl
kiehuvaa vettä
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
PAISTILEIKE
Yrttiöljy

AINEKSET

AINEKSET

Tässäpä nerokkaan helppo tapa valmistaa kana ja riisi samaan aikaan, eikä maustaminenkaan aiheuta päänvaivaa. Pussikeittoaines ja kanasta irtoava makuliemi maustavat uuniriisin ihanan kermaiseksi. Vaihtelua saat eri pussikeittoaineksilla.

Näin teet sen

Sekoita vispilällä voideltuun uunivuokaan riisi, keittoaines, sipulikuutiot ja vesi.

Asettele paistileikkeet seoksen päälle.

Peitä vuoka foliolla ja paista 200-asteisessa uunissa 30 minuuttia.

Poista folio, sekoita hieman riisiä ja jatka paistamista vielä noin 15 minuuttia, kunnes neste on imeytynyt.

Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
PAISTILEIKE
Yrttiöljy