
Ketterä kana-riisivuoka
min | Helppo
Ainekset
3 dl
pitkäjyväistä riisiä
70 g
pussikoeittoainesta (esim. sienikeitto)
1
sipuli kuutioituna
9 dl
kiehuvaa vettä

AINEKSET
AINEKSET
Tässäpä nerokkaan helppo tapa valmistaa kana ja riisi samaan aikaan, eikä maustaminenkaan aiheuta päänvaivaa. Pussikeittoaines ja kanasta irtoava makuliemi maustavat uuniriisin ihanan kermaiseksi. Vaihtelua saat eri pussikeittoaineksilla.
Näin teet sen
Sekoita vispilällä voideltuun uunivuokaan riisi, keittoaines, sipulikuutiot ja vesi.
Asettele paistileikkeet seoksen päälle.
Peitä vuoka foliolla ja paista 200-asteisessa uunissa 30 minuuttia.
Poista folio, sekoita hieman riisiä ja jatka paistamista vielä noin 15 minuuttia, kunnes neste on imeytynyt.
Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.
