
Naapurin uunifetapasta
min | Helppo
Ainekset
1 ras
Naapurin Maalaiskana Iso Fileesuikale Tomaatti&Valkosipuli
250 g
kypsiä kirsikkatomaatteja
150 g
fetajuustoa palana
3 kpl
valkosipulinkynsiä viipaloituna
3 rkl
oliiviöljyä
300 g
pastaa (esim. fusilli)
reilusti
tuoretta basilikaa
ripaus
mustapippuria myllystä

AINEKSET
AINEKSET
Trendikästä uunifetapastaa voi myös tuunata kanan fileesuikaleilla, jolloin siitä tulee entistäkin ruokaisampi! Tomaatilla ja valkosipulilla maustetut fileesuikaleet, makeat kirsikkatomaatit ja suolainen, uunissa pehmeäksi paahtuva fetajuusto tekevät tästä pastaruuasta uuden klassikon.
Näin teet sen
Sekoita suureen uunivuokaan kanasuikaleet, tomaatit, valkosipulit ja öljy.
Tee vuoan keskelle tilaa ja laita siihen fetapala.
Paista 200-asteisessa uunissa n. 30 min, kunnes feta on ruskistunut.
Odotellessa keitä ja valuta pasta.
Murskaa feta haarukalla, sekoita ainekset ja lisää pasta vuokaan.
Sekoita hyvin ja viimeistele basilikanlehdillä ja mustapippurilla.
