rapeat_fileeviipaleet_dippi

Rapeita fileeviipaleita & dippivihanneksia

min | Helppo

Rapeat kanat sopivat mainiosti dippailuun ja koska niiden panerointi on gluteeniton, sopii annos monenlaiseen ruokavalioon. Tarjoa dippikanat valkosipulilla ja tuoreella ruohosipulilla tuunatun dipin sekä vihannestikkujen kera.

Ainekset

1 ras
Valitsemaasi paneroitua Naapurin Maalaiskanaa, esimerkiksi Isoja Fileesuikaleita
öljyä paistamiseen
1
kurkku
4
porkkanaa
1
kukkakaali
2 dl
maustamatonta majoneesia
4
valkosipulin kynttä
ruohosipulia
0.5
sitruuna
suolaa

AINEKSET

AINEKSET

Rapeat kanat sopivat mainiosti dippailuun ja koska niiden panerointi on gluteeniton, sopii annos monenlaiseen ruokavalioon. Tarjoa dippikanat valkosipulilla ja tuoreella ruohosipulilla tuunatun dipin sekä vihannestikkujen kera.

Näin teet sen

Leikkaa kurkku, porkkanat ja kukkakaali dipattaviksi paloiksi.

Lusikoi majoneesi kulhoon, purista joukkoon valkosipulin kynnet ja sitruunan mehu. Lisää ripaus suolaa.

Leikkaa joukkoon ruohosipuli ja sekoita.

Paista kanat rapeiksi pakkauksen ohjeen mukaan.

Kokoa tarjottavat tarjolle, dippaile ja nauti.