
Semitulista kanaa & uunilanttuja
min | Helppo
Ainekset
800 g
lanttua
2
sipulia lohkottuna
4
valkosipulinkynttä puolitettuna
3 rkl
oliiviöljä
2 tl
ras el hanout -maustetta
1 tl
suolaa
2 rkl
hunajaa
100 g
ricottajuustoa
1
limen mehu ja kuori
1 nippu
minttua

AINEKSET
AINEKSET
Moni yhdistää lantun pelkästään jouluiseen lanttulaatikkoon, mutta hyvien mausteiden kera se sopii loistavasti myös kanan kaveriksi. Ras el hanout -mausteseos yhdessä juuston, limen ja mintun kanssa antavat lantuille ihan uuden elämän.
Näin teet sen
Kuori ja viipaloi lantut.
Asettele lantut, sipulit ja valkosipulit uunipellille ja pyörittele joukkoon öljy, mausteet ja hunaja.
Asettele paistileikkeet kasvisten viereen ja paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
Murusta kasvisten päälle ricottajuusto, purista limen mehu ja raasta kuori.
Viimeistele vielä mintunlehdillä.
