
Tomaatti-pekonirelish grillikanalle
min | Helppo
Ainekset
170 g
pekonia suikaloitua
500 g
kirsikkatomaatteja puolitettuna
2 rkl
punaviinietikkaa
1 rkl
fariinisokeria
muutama rouhaisu mustapippuria myllystä
reilusti ruohosipulia

AINEKSET
AINEKSET
Suolaista, makeaa ja hapanta - niistä on hyvä grillikanan lisuke tehty! Fariinisokeri tasoittaa tomaattien kirpeyttä ja pekonin suolaisuutta. Tälle aterialle kannattaa varata myös leipää, sillä lisukkeesta irtoavaa herkullista lientä on mukava dippailla leipäpaloilla.
Näin teet sen
Paista pekonit rapeiksi pannulla maltillisella lämmöllä
Nosta pekonit talouspaperin päälle kuivumaan, jätä rasva pannuun
Lisää pannulle tomaatit, etikka ja sokeri
Keittele muutama minuutti, kunnes tomaatit hieman hajoavat
Sekoita joukkoon pekonit ja mustapippuri
Anna jäähtyä kanojen grillaamisen ajan ja sekoita lopuksi joukkoon hienonnettu ruohosipuli
