Salmiakki Wingsit

Uutuustiedote: Salmiakki Wingsit

Suomalaisten suosikkimaku salmiakki
maustaa myös wingsit

2.6.2020
Kesän uusi hittituote on tässä: Salmiakki-Wingsit, joissa yhdistyy kaksi suomalaisten suosikkia, kanansiivet ja salmiakki. Naapurin Maalaiskanan kotimaiset wingsit on pintamaustettu suolaisella salmiakilla ja ne ovat täyttä tavaraa: wingsien lihapitoisuus on 95 prosenttia.

Naapurin Maalaiskanan Salmiakki-Wingsit sopivat suomalaisen makuun. Wingsit ovat valmistettu kotimaisesta kanasta, ja siipien yhdistyessä makupariksi salmiakin kanssa on koko perheelle sopiva tuote löytynyt!

Broilerin suosio on noussut viimeisten vuosien aikana merkittävästi. Uusi tuote laajentaa broilerimarkkinoiden makumaailmaa entisestään. Naapurin Maalaiskana sai idean uuteen tuotteeseen, kun he huomasivat, että markkinoilla on lähinnä tuliseksi marinoituja siipiä.

”Satavuotias Suomi sai monet yritykset pohtimaan perinteisiä, suomalaisia makuja elintarvikkeisiinsa. Juhlavuodesta lähtien meidän tuotekehityspankissa on pöhissyt savu, terva ja salmiakki. Tänä kesänä salmiakki sai kirjaimellisesti siivet alleen, kun oikea makupari löytyi”, Naapurin Maalaiskanan tuotekehityspäällikkö Kaisa Huttunen kertoo.

”Tuotekehitys on aina pitkä prosessi, joka lähtee laadukkaista raaka-aineista ja päätyy yhtä laadukkaana kuluttajan lautaselle. Meidän tehtävänä on kehittää tuote, joka kestää tuon matkan.”

Kesä ja grillikausi on jo täällä

Tänä kesänä perheen grillimestari vie herkuttelun ihan uudelle tasolle. Salmiakin maku tuo uutta twistiä ja vaihtelua illanistujaisiin, grillibileisiin tai mihin tahansa rentoihin juhliin, joissa syödään sormin. ”Myös lapset tykkää, kun ei ole liian tulista.”

”Siivet ovat perinteisesti viikonlopun tai illanistujaisten naposteluruokaa, mutta ne ovat todella monikäyttöisiä. Siivet valmistuvat helposti uunissa tai näin kesäaikaan grillissä. Erilaisilla dipeillä saa loihdittua makuelämyksiä lisää, salmiakkisiipi ja aurajuustodippi ovat esimerkiksi oiva makupari”, Huttunen vinkkaa.

Salmiakki-Wingsien lisäksi Naapurin Maalaiskana toi kauppoihin myös Wild Garlic -Wingsit eli valkosipulisiivet, sekä gluteenittomat ja paneroidut Crispy-Wingsit.

Reseptivinkkejä

Lisätietoja:

Kaisa Huttunen, tuotekehityspäällikkö, puh. 040 744 0105, kaisa.huttunen@naapurinmaalaiskana.fi