BRC sertifiointi

Vastuullisuustarinoita BRC sertifiointi

Naapurin Maalaiskana on sertifioitu BRC standardin mukaisesti

Lokakuu 2022
BRCGS standardi on maailmalaajuisesti käytössä oleva elintarviketeollisuuteen keskittyvä sertifiointijärjestelmä. Standardin vaatimukset liittyvät elintarviketoimijan laadunhallintajärjestelmään, HACCP-järjestelmään sekä tukiohjelmiin (hyvät tuotantotavat ja hygieniakäytännöt). Standardin avulla kehitetään luotettavaa ja elintarviketurvallisuutta parantavaa toimitusketjua koko valmistusprosessia myöten hankintoja ja toimituksia unohtamatta.  

Vastuullisuutta on toimia vastuullisesti yrityksen kaikilla osa-alueilla. Naapurin Maalaiskana on sertifioitu BRC standardin mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että tuotteet ovat aina laadukkaita ja tehdas noudattaa hyviä tuotantotapoja ja hygieniakäytäntöjä. Lisäksi toimintaa kehitetään ja parannetaan jatkuvasti.

Ensimmäinen auditointi suoritettiin vuonna 2021 ja toinen 2022 keväällä; toisen auditoinnin tuloksena saimme A:n.  

”Olemme saavutukseen erittäin tyytyväisiä ja se osoittaa, että iso sertifiointiprosessi onnistui ja yhteistyö eri osastojen välillä toimii loistavasti!” Vastuullisuuspäällikkö Henna Mäkeläinen kertoo.

Jotta saamme kutsua yritystämme BRC sertifioiduksi, työ sertifikaatin ylläpitämiseksi jatkuu päivittäin ja on osa jokapäiväistä työtämme. Standardia tarkistetaan säännöllisesti sekä valvotaan, että uusinta versiota noudatetaan.

”BRCGS on julkaissut jo uusimman standardipäivityksen, joten kehitystyö tehtaalla jatkuu. Olemme sitoutuneet noudattamaan sertifikaattia, joten haluamme noudattaa säännöksiä parhaalla mahdollisella tavalla” Vastuullisuuspäällikkö kertoo.

Vaatimusten päällimmäisenä tarkoituksena on varmistaa hyvä tuotelaatu, oikeat tuotetiedot ja siten suojella kuluttajien turvallisuutta. Vaatimuksia noudattamalla Naapurin Maalaiskana tarjoaa markkinoille yksinkertaisesti Vain Parasta Kanaa!

Lisätietoja:

Pasi Martikainen, kaupallinen johtaja, p. 040 072 7841, pasi.martikainen(a)naapurinmaalaiskana.fi

Henna Mäkeläinen, vastuullisuuspäällikkö, henna.makelainen(at)naapurinmaalaiskana.fi