Käsintehdyt kanavartaat kruunaavat grillikesän

Uutuustiedote: Käsintehdyt kanavartaat kruunaavat grillikesän

Naapurin Maalaiskanan käsintehdyt vartaat kruunaavat grillikesän

3.5.2021
Naapurin Maalaiskanan kesän 2021 uutuustuotteet ovat saapuneet kauppoihin. Uutuustuotteiden joukosta löytyy laadukkaat, käsintehdyt ja pintamaustetut kanavartaat, jotka ovat saaneet makunsa maailmalta.

Naapurin Maalaiskana tuo markkinoille käsintehdyt kanavartaat. Kanavartaista on saatavilla neljä pintamaustettua vaihtoehtoa: Kanavarras Italian Style, Satay Style, Shawarma Style ja American Style. Kaikki vartaat on valmistettu käsin kotimaisesta, GMO- ja antibioottivapaasta Naapurin Maalaiskanasta, mikä takaa tuotteiden korkean laadun.

Tomaatilla ja yrteillä pintamaustettu Kanavarras Italian Style sekä aasialaisesta makumaailmasta tuttu Kanavarras Satay Style on valmistettu käsin leikatuista ja pintamaustetuista fileepaloista. Kanavartaat Shawarma Style ja American Style on puolestaan koottu reilunkoisista paistileikkeistä.

”Idea isosta, jaettavasta paistivartaasta lähti viime kesänä pienestä mökkigrillistä ja laumasta nälkäisiä serkuksia. Suuri määrä kanan paistileikkeitä ei olisi mahtunut kerralla grilliin, jollemme olisi yhdistäneet niitä varrastikuilla isoksi tiiliskiveksi”, Naapurin Maalaiskanan tuotekehityspäällikkö Kaisa Huttunen avaa paistivartaiden syntyhetkeä.

Kookkaiden­ paistivartaiden grillaus ja kääntely on helppoa. Tuote sopii kiireettömään grillaukseen, sillä loppukypsennys vaatii aikaa ja epäsuoraa lämpöä. Fileevartaat sopivat puolestaan nopeampaan kypsennykseen.

Vartaiden maut maailmalta

Naapurin Maalaiskanan Kanavartaat ovat saaneet makunsa tutuista maailman keittiöistä. Kanavarras Italian Style on pintamaustettu muun muassa tomaatilla ja basilikalla. Satay Stylessa on puolestaan Aasiasta tuttu pähkinäinen maku, mutta ilman allergeeneja (pähkinää).

”Kanavarras Satay Style sai alkunsa oman maustajamme kotikeittiössä itse valmistamasta Satay-kastikkeesta. Maku vei kielen mennessään ja aloimme pohtimaan, miten siitä saisi tuotannossa toimivan allergeenittoman version. Onnistuimme siinä täydellisesti”, Huttunen iloitsee.

Kanavarras Shawarma Style on saanut inspiraationsa Lähi-idän keittiöstä, josta mausteisten kana- ja kebabrullien suosio on lähtöisin. Shawarmalla tarkoitetaankin pehmeään leipään rullattua maustettua lihaa kasvisten ja mausteisten kastikkeiden kera. Naapurin Maalaiskanan Kanavarras Shawarma Stylessa maistuu esimerkiksi paprika, kurkuma, korianteri, inkivääri ja kaneli.

”Paistivartaista riittää syötävää useammalle nälkäiselle. Halkaise reilunkokoiset vartaat grillauksen jälkeen pienempiin osiin tai vuole niistä kanalastuja pitaleipien, leipä- tai tortillarullien täytteeksi. Lisää haluamiasi kasviksia sekä miedompaa tai tulisempaa kastiketta makusi mukaan”, Huttunen vinkkaa.

Kanavarras American Style on paistivartaiden perinteisempi versio, jossa maistuu grillaajalle tutut paprika, pippuri, valkosipuli ja juustokumina sekä hieman potkua antavat habanero ja cayenne.

Fileevartaat Italian Style ja Satay Style löytyvät kaupoista kolmen kappaleen pakkauksissa ja reilunkokoiset paistivartaat kahden vartaan pakkauksissa.

Lue myös: UUTUUS! Meheviä burgereita & mureita pihvejä

Tuotekuva

Tutustu tuotteisiin tästä
Katso reseptivinkkejä tästä

Lisätietoja:

Kaisa Huttunen, tuotekehityspäällikkö, p. 040 744 0105, kaisa.huttunen(a)naapurinmaalaiskana.fi

Pasi Martikainen, kaupallinen johtaja, p. 040 072 7841, pasi.martikainen(a)naapurinmaalaiskana.fi

Kerttu Louho, markkinointipäällikkö. p. 040 356 7722, kerttu.louho(a)naapurinmaalaiskana.fi