Meheviä burgereita & mureita pihvejä

Uutuustiedote: Meheviä burgereita & mureita pihvejä

UUTUUS! Meheviä burgereita & mureita pihvejä

3.5.2021
Naapurin Maalaiskanan kesän 2021 uutuustuotteet ovat saapuneet kauppoihin. Uutuustuotteiden joukosta löytyy monia laadukkaita ja herkullisia vaihtoehtoja kesän grillaushetkiin.

Naapurin Maalaiskanan kesäuutuuksien joukosta löytyy kebab-maustetut Burgerpihvit sekä maustetut Mureutetut Fileepihvit. Burgerpihvi Kebab jatkaa suosittujen Burgerpihvien sarjaa, kun taas mureutetut fileepihvit ovat täysin uutta Naapurin Maalaiskanan valikoimassa.

”Mureutettujen fileepihvien liha on käsitelty kuten ­perinteiset possu- ja nautapihvit. Kanan mureutuksessa käytetään varta vasten kanan fileille sopivia mureutusteriä, joilla fileen rakenne saadaan entistäkin mureammaksi”, Huttunen kertoo.

Mureutetut pihvit on maustettu grilliin sopivilla mausteilla kuten tomaatilla, paprikalla, valkosipulilla, chilillä ja karamellisoidulla sokerilla.

”Mureutuksen ansiosta maku pääsee pintakerrosta syvemmälle ja näin syntyy maukas ja mehevä lopputulos”, Huttunen summaa.

Mureutetut Fileepihvit löytyvät kaupoista suuressa 1,2 kg pakkauksessa ja Burgerpihvit neljän kappaleen pakkauksessa.

Lue myös: Käsintehdyt kanavartaat kruunaavat grillikesän

Tutustu tuotteisiin tästä
Katso reseptivinkkejä tästä

Lisätietoja:

Kaisa Huttunen, tuotekehityspäällikkö, p. 040 744 0105, kaisa.huttunen(a)naapurinmaalaiskana.fi

Pasi Martikainen, kaupallinen johtaja, p. 040 072 7841, pasi.martikainen(a)naapurinmaalaiskana.fi

Kerttu Louho, markkinointipäällikkö. p. 040 356 7722, kerttu.louho(a)naapurinmaalaiskana.fi

Naapurin Maalaiskana Oy Naapurin Maalaiskana Oy on vuonna 2013 perustettu suomalainen, siipikarjaan erikoistunut yritys ja olemme nykyisin osa kansainvälistä Scandi Standard-pörssiyhtiötä. Meillä on alallaan yksi Pohjoismaiden uudenaikaisimmista tuotantolaitoksista Turun seudulla Liedossa ja valmistamme tuotteitamme Naapurin Maalaiskana -brändillä vähittäiskauppaan ja HoReCa -asiakkuuksiin. Panostamme toiminnassamme laatuun, tuotteemme ovat GMO-vapaita ja meillä on esim. FSSC laatu- ja turvallisuussertifikaatti. www.naapurinmaalaiskana.fi