Kanatikkarit - Potkua tiedossa!

Uutuustiedote: Kanatikkarit - Potkua tiedossa!

Naapurin Maalaiskanan Kanatikkarit – Potkua tiedossa!

13.5.2022
Me Naapurin Maalaiskanalla haluamme olla mukana luomassa maukasta grillikesää tuomalla markkinoille parhaat tuotteet tirisevään grilliin! Ripauksen potkua sisältävät Kanatikkarit ovat loistava valinta kesän kuumiin grillihetkiin.

Mistä kaikki lähti

Maailmalla on jo pitkään puhuttu Chicken lollipopseista. Suomessa kanatikkarit ovat tuntemattomampi konsepti, mutta monet ovat valmistaneet näitä kotona.

”Halusimme tuoda markkinoille Kanatikkarin kauniisti leikattuna ja laadukkain pintamaustein maustettuna,” Tuotekehityspäällikkö Kaisa Huttunen kertoo.

Kanatikkarit ovat tehty kanan koipipalasta, jota on leikattu siten, että kypsennettäessä liha vetäytyy luun ympäriltä ja näin tuote muuntautuu nimensä mukaisesti helposti syötäväksi tikkariksi!

Uutta tuotesarjaa varten tarvitsimme myös uuden koneen, jolla raaka-aine saatiin leikattua haluttuun muotoon.

”On mahtavaa, että pääsimme kehittämään uusia laitteita räätälöitynä juuri meidän prosessiimme,” Tekninen Päällikkö Arttu Erfe iloitsee.

Kesän kuumat tikkarimaut

Makuina löytyvät ripauksen potkua sisältävät Hot & Fruity sekä Wasabi Style.

Kanatikkari Hot & Fruity on hyppy chilien maailmaan ja on sarjan tulisin versio. Hedelmäisen makunsa tuote saa pintaan pyöräytetystä persikkasoseesta.

Sushipöydistä tuttu wasabi tuo raikkaan tulisen tuulahduksen japanista ja maustaa nyt yhden suosituista Kanatikkareistamme Wasabi Stylen.

Maista ja tykästy!

Lue myös: Käsintehdyt kanavartaat kruunavat grillikesän

Tutustu tuotteisiin tästä
Katso reseptivinkkejä tästä

Lisätietoja:

Kaisa Huttunen, tuotekehityspäällikkö, p. 040 744 0105, kaisa.huttunen(a)naapurinmaalaiskana.fi

Pasi Martikainen, kaupallinen johtaja, p. 040 072 7841, pasi.martikainen(a)naapurinmaalaiskana.fi