Uunikanat - uunista ulos valmis ateria

Uutuustiedote: Uunikanat - uunista ulos valmis ateria

Naapurin Maalaiskanan uunikanat – kalvo pois, lisää neste ja uuniin!

2.9.2022
Me Naapurin Maalaiskanalla haluamme tehdä osamme kiireisen arjen helpottamiseksi. Uunivalmiit ateriat riisillä ja kasviksilla mahdollistavat ajan käyttämisen johonkin muuhun sillä aikaa, kun ateria valmistuu uunissa.

 

Mistä kaikki lähti

Valikoimaan on aikaisemminkin kuulunut Uunikana tuotteita, joiden idea on yksinkertainen: Kalvo pois ja uuniin. Uunikanan rinnalle piti valmistaa vain lisuke ja maittava ateria oli valmis. Halusimme tehdä asiat kuitenkin vielä helpommaksi:

Lisäsimme uunirasiaan riisin ja kasvikset, jolloin valmis ateria syntyy vielä helpommin: Kalvo pois, lisää neste ja uuniin! Tuote valmistuu 180 asteisessa uunissa 50 minuutissa, jolloin kokkaukseen käytetyn ajan voi käyttää muuhun.

”Kiireisessä perhearjessa ruuan laittamiseen käytetty aika halutaan usein minimoida. Nyt maittavan ruoan voi valmistaa aikaa säästämällä, laadusta tinkimättä!” kertoo Tuotekehittäjä Emmi Alipirjelä.

Uunista ulos valmis ateria

Halusimme tuoda uunirasioihin tuttuja kotiruokia omalla tyylillämme.  

Chili con pollo on tuulahdus Mexicosta. Tuotteeseen on lisätty lihan ja riisin lisäksi papuja, maissia ja paprikaa. Maku on hieman tuhdimpi, mutta poltetta saa lievitettyä esim. ranskankermalla, jonka voi sekoittaa joko aterian joukkoon kypsennyksen loppuvaiheessa tai tarjoilla erikseen.

Paella con pollo miedompi maultaan ja sopii koko perheelle. Liha on maustettu paprikalla ja tomaatilla, mehevyyttä lisäävät kesäkurpitsa ja eriväriset paprikat.

Maista ja tykästy!

Lue myös: Kanatikkarit – potkua tiedossa!

Tutustu tuotteisiin tästä
Katso reseptivinkkejä tästä

Lisätietoja:

Kaisa Huttunen, tuotekehityspäällikkö, p. 040 744 0105, kaisa.huttunen(a)naapurinmaalaiskana.fi

Pasi Martikainen, kaupallinen johtaja, p. 040 072 7841, pasi.martikainen(a)naapurinmaalaiskana.fi