![Ella Junnila](https://cdn.naapurinmaalaiskana.fi/app/uploads/sites/3/2020/09/28090132/Chimichurri_Kana-_2.jpg)
Ella Junnilan Pestokanaa ”Chimichurri”
min | Keskivaikea
Ainekset
150 g
vihreää pestoa
150 g
aurinkokuivatulla tomaatilla maustettua tuorejuustoa
8
pientä vehnätortillaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria
![Nyhet](https://cdn.naapurinmaalaiskana.fi/app/uploads/sites/3/2022/01/24122252/3107_rintafilee_chimichurri-270x277.png)
AINEKSET
AINEKSET
Tässä Ella Junnilan reseptissä Chimichurri-fileet saavat ylleen pesto- & tuorejuustokerroksen. Uunissa kysennetyt fileet tarjoillaan rapeaksi paistettujen tortillalastujen päällä.
Näin teet sen
Asettele rintafileet uunivuokaan.
Levitä pesto fileiden pinnalle.
Nostele lusikalla tuorejuustonokareet fileiden päälle. Levitä kevyesti.
Siirrä fileet 200-asteiseen uuniin ja anna kypsyä 20-25 minuuttia.
Leikkaa tortillat neljään osaan ja paista ne voin kera pannulla rapsakoiksi noin 2-4 minuutin ajan. Kääntele useasti.
Nostele rapeaksi paistetut lastut hetkeksi talouspaperille kuivumaan.
Kasaa tortillalastut lautaselle ja viipaloi kana lastujen päälle. Mauta halutessasi ripauksella suolaa ja pippuria.
![](https://cdn.naapurinmaalaiskana.fi/app/uploads/sites/3/2020/09/28090136/Chimichurri_Kana-_1-300x200.jpg)
![Nyhet](https://cdn.naapurinmaalaiskana.fi/app/uploads/sites/3/2022/01/24122252/3107_rintafilee_chimichurri-270x277.png)