Ella Junnila

Ella Junnilan Pestokanaa ”Chimichurri”

min | Keskivaikea

Tässä Ella Junnilan reseptissä Chimichurri-fileet saavat ylleen pesto- & tuorejuustokerroksen. Uunissa kysennetyt fileet tarjoillaan rapeaksi paistettujen tortillalastujen päällä.

Ainekset

150 g
vihreää pestoa
150 g
aurinkokuivatulla tomaatilla maustettua tuorejuustoa
8
pientä vehnätortillaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
RINTAFILEE
Chimichurri

AINEKSET

AINEKSET

Tässä Ella Junnilan reseptissä Chimichurri-fileet saavat ylleen pesto- & tuorejuustokerroksen. Uunissa kysennetyt fileet tarjoillaan rapeaksi paistettujen tortillalastujen päällä.

Näin teet sen

Asettele rintafileet uunivuokaan.

Levitä pesto fileiden pinnalle.

Nostele lusikalla tuorejuustonokareet fileiden päälle. Levitä kevyesti.

Siirrä fileet 200-asteiseen uuniin ja anna kypsyä 20-25 minuuttia.

Leikkaa tortillat neljään osaan ja paista ne voin kera pannulla rapsakoiksi noin 2-4 minuutin ajan. Kääntele useasti.

Nostele rapeaksi paistetut lastut hetkeksi talouspaperille kuivumaan.

Kasaa tortillalastut lautaselle ja viipaloi kana lastujen päälle. Mauta halutessasi ripauksella suolaa ja pippuria.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
RINTAFILEE
Chimichurri