Tomaatti-pekonirelish_grillikanalle_3

Tomaatti-pekonirelish grillikanalle

min | Helppo

Suolaista, makeaa ja hapanta - niistä on hyvä grillikanan lisuke tehty! Fariinisokeri tasoittaa tomaattien kirpeyttä ja pekonin suolaisuutta. Tälle aterialle kannattaa varata myös leipää, sillä lisukkeesta irtoavaa herkullista lientä on mukava dippailla leipäpaloilla.

Ainekset

170 g
pekonia suikaloitua
500 g
kirsikkatomaatteja puolitettuna
2 rkl
punaviinietikkaa
1 rkl
fariinisokeria
muutama rouhaisu mustapippuria myllystä
reilusti ruohosipulia
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
MUREUTETTU FILEE
Smoky chili & apple

AINEKSET

AINEKSET

Suolaista, makeaa ja hapanta - niistä on hyvä grillikanan lisuke tehty! Fariinisokeri tasoittaa tomaattien kirpeyttä ja pekonin suolaisuutta. Tälle aterialle kannattaa varata myös leipää, sillä lisukkeesta irtoavaa herkullista lientä on mukava dippailla leipäpaloilla.

Näin teet sen

Paista pekonit rapeiksi pannulla maltillisella lämmöllä

Nosta pekonit talouspaperin päälle kuivumaan, jätä rasva pannuun

Lisää pannulle tomaatit, etikka ja sokeri

Keittele muutama minuutti, kunnes tomaatit hieman hajoavat

Sekoita joukkoon pekonit ja mustapippuri

Anna jäähtyä kanojen grillaamisen ajan ja sekoita lopuksi joukkoon hienonnettu ruohosipuli

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
MUREUTETTU FILEE
Smoky chili & apple