
Kanaa ja kaali-porkkanapikkelsi
min | Helppo
Ainekset
300 g
kaalia
2
porkkanaa
1 pala
inkivääriä
1 dl
vettä
1 dl
etikkaa
0.5 dl
sokeria
1 tl
kurkumajauhetta

AINEKSET
AINEKSET
Kirpeät kasvispikkelsit ovat mitä mainioimpia lisukkeita grillatun kanan kaveriksi. Tässä reseptissä kasviksiin saadaan lisää luonnetta inkiväärillä ja kurkumalla, mutta voit kokeilla lisäksi myös esimerkiksi maustepippureita tai kokonaisia neilikoita.
Näin teet sen
Leikkaa tai raasta kaali ja kuoritut porkkanat ohuiksi suikaleiksi.
Raasta joukkoon kuorittu inkivääri.
Kiehauta vesi, etikka, sokeri ja kurkuma kattilassa.
Lisää joukkoon kaali, porkkana ja inkivääri.
Sekoittele ja anna kiehua pari minuuttia.
Kaada seos lasipurkkiin ja siirrä jääkaappiin.
Grillaa kanavartaat pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile kylmän pikkelsin kanssa.
