Korean cole slaw
min | Helppo
Ainekset
300 g
valkokaalia
200 g
punakaalia
2 kpl
porkkanaa
3 kpl
kevätsipulin varsia
Kastike
rkl
soijakastiketta
2 rkl
riisiviinietikkaa (tai valkoviinietikkaa)
1 rkl
seesamiöljyä
1 rkl
sokeria
1 tl
Gochujang chilitahnaa
2 kpl
valkosipulinkynsiä raastettuna tai murskattuna
1 tl
seesaminsiemeniä
AINEKSET
AINEKSET
Klassisen grilliruokien lisukkeen, cole slaw:n, voi maustaa myös aasialaisittain soijalla ja seesamilla. Trendikäs Gochujang chilitahna tuo salaattiin koukuttavan herkullista ja täyteläistä chilin potkua, olematta kuitenkaan liian tulinen
Näin teet sen
Leikkaa tai raasta kaalit ja porkkanat ohuiksi suikaleiksi.
Leikkaa kevätsipulit renkaiksi.
Sekoita kastikkeen ainekset yhteen.
Sekoita kastike huolellisesti muiden ainesten joukkoon ja anna maustua jääkaapissa
vähintään 1 h.
Grillaa fileepihvit pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile kaalisalaatin kera.