Korean cole slaw-1

Korean cole slaw

min | Helppo

Klassisen grilliruokien lisukkeen, cole slaw:n, voi maustaa myös aasialaisittain soijalla ja seesamilla. Trendikäs Gochujang chilitahna tuo salaattiin koukuttavan herkullista ja täyteläistä chilin potkua, olematta kuitenkaan liian tulinen

Ainekset

300 g
valkokaalia
200 g
punakaalia
2 kpl
porkkanaa
3 kpl
kevätsipulin varsia

Kastike

rkl
soijakastiketta
2 rkl
riisiviinietikkaa (tai valkoviinietikkaa)
1 rkl
seesamiöljyä
1 rkl
sokeria
1 tl
Gochujang chilitahnaa
2 kpl
valkosipulinkynsiä raastettuna tai murskattuna
1 tl
seesaminsiemeniä
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
Ohut Fileepihvi
Korean Style

AINEKSET

AINEKSET

Klassisen grilliruokien lisukkeen, cole slaw:n, voi maustaa myös aasialaisittain soijalla ja seesamilla. Trendikäs Gochujang chilitahna tuo salaattiin koukuttavan herkullista ja täyteläistä chilin potkua, olematta kuitenkaan liian tulinen

Näin teet sen

Leikkaa tai raasta kaalit ja porkkanat ohuiksi suikaleiksi.

Leikkaa kevätsipulit renkaiksi.

Sekoita kastikkeen ainekset yhteen.

Sekoita kastike huolellisesti muiden ainesten joukkoon ja anna maustua jääkaapissa
vähintään 1 h.

Grillaa fileepihvit pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile kaalisalaatin kera.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
Ohut Fileepihvi
Korean Style