kanashawarmarullat

Kanashawarmarullat

min | Helppo

Mehevät Shawarmarullat ovat kesäistä fiilisruokaa parhaimmillaan! Kun vuolet kypsistä kanoista lastuja pitaleiville ja viimeistelet ne muilla täytteillä, olet hetkessä Marrakechin kapeiden kujien katukeittiöiden äärellä!

Ainekset

1 ras
Valitsemaasi Naapurin Maalaiskanana, esimerkiksi sisäfileitä
8
isoa tortillalettua tai pitaleipää
8 rkl
valkosipulimajoneesia
2 rkl
tahinia
4 rkl
vahvaa chilikastiketta
200 g
amerikansalaattia suikaleina
2
punasipulia ohuina suikaleina
4
tomaattia kuutioina

AINEKSET

AINEKSET

Mehevät Shawarmarullat ovat kesäistä fiilisruokaa parhaimmillaan! Kun vuolet kypsistä kanoista lastuja pitaleiville ja viimeistelet ne muilla täytteillä, olet hetkessä Marrakechin kapeiden kujien katukeittiöiden äärellä!

Näin teet sen

Grilla tai paista kanat pakkauksen ohjeen mukaan ja pilko sillä aikaa kasvikset.

Sekoita keskenään valkosipulimajoneesi ja tahini.

Vuole kypsistä kanoista veitsellä ohuita lastuja.

Käytä leivät nopeasti grillissä.

Sivele kastikkeet leiville ja jaa loput ainekset päälle.

Kääri leivät rullalle ja nauti hyvässä seurassa.