Balsamicokanaa ja uunikasviksia

Balsamicokanaa ja uunikasvikset

40 min | Helppo

Aterian valmistus on helppoa, kun kaikki valmistuvat yhdessä astiassa. Tässä reseptissä kanafileet ja yksinkertainen kasvislisuke paahtuvat samaan aikaan uunipellillä

Ainekset

600 g
perunoita
2 kpl
porkkanoita
1 kpl
punainen paprika
1 kpl
keltainen paprika

Kasvisten maustamiseen

3 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
tummaa balsamicoa
1 tl
suolaa
0.5 tl
mustapippuria myllystä
muutama timjamin oksa
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
RINTAFILEE
Balsamico

AINEKSET

AINEKSET

Aterian valmistus on helppoa, kun kaikki valmistuvat yhdessä astiassa. Tässä reseptissä kanafileet ja yksinkertainen kasvislisuke paahtuvat samaan aikaan uunipellillä

Näin teet sen

Laita Naapurin Maalaiskanan Balsamico rintafileet uunipellille leivinpaperin päälle.

Leikkaa perunat pieniksi paloiksi, porkkanat tikuiksi ja paprikat suupaloiksi.

Sekoita mausteet kasvisten joukkoon ja levitä ne uunipellille kanojen seuraksi.

Paista 225-asteisessa uunissa 25 min., käännä kanat ja sekoittele kasviksia puolessavälissä.

Tarjoa lisäksi esimerkiksi timjamilla maustettua ranskankermaa tai kermaviiliä.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
RINTAFILEE
Balsamico