Kanaa Vladimirin tapaan

Kanaa Vladimirin tapaan

min | Helppo

Kanaruoassa suolakurkku, smetana ja hunaja ovat kombo, jossa kaikki perusmaut yhdistyvät koukuttavalla tavalla.


Ainekset

Kastike

0.4 l
kerma
0.6 kg
smetana
0.2 kg
suolakurkku, kuutio
0.2 kg
aurajuusto, muru
0.1 l
hunaja
0.01 kg
suola
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
LUUTON KOIPIREISI
miedosti suolattu

AINEKSET

AINEKSET

Kanaruoassa suolakurkku, smetana ja hunaja ovat kombo, jossa kaikki perusmaut yhdistyvät koukuttavalla tavalla.

Näin teet sen

Ruskista koipireidet pannulla öljyssä ja asettele GN-vuokiin

Sekoita kastikkeen ainekset yhteen

Kaada kastike koipireisien päälle

Kypsennä yhdistelmäuunissa 160 ºC, kunnes sisälämpötila on vähintään 75 ºC

Tarjoile lisukkeena perunamuusia tai keitettyä riisiä

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
LUUTON KOIPIREISI
miedosti suolattu