Kanaa ja kermaista pippurikastiketta

Kanaa ja kermaista pippurikastiketta

min | Helppo

Kermainen pippurikastike kruunaa kanaruuan. Mustapippurilla maustettu tuorejuusto antaa kastikkeelle lisää täyteläisyyttä ja soija tuo ruokan umamipotkun.


Ainekset

Kastike

0.5 l
kerma
0.3 kg
mustapippuri-tuorejuusto
0.1 l
soijakastike
0.01 kg
kanaliemijauhe
0.5 l
vesi
0.02 kg
maissitärkkelys
0.04 kg
sinappi
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
RINTAFILEE
Miedosti suolattu

AINEKSET

AINEKSET

Kermainen pippurikastike kruunaa kanaruuan. Mustapippurilla maustettu tuorejuusto antaa kastikkeelle lisää täyteläisyyttä ja soija tuo ruokan umamipotkun.

Näin teet sen

Asettele fileet voideltuun GN-vuokaan ja kypsennä yhdistelmäuunissa 160 ºC, kunnes sisälämpötila on 75 ºC

Kuumenna kattilassa kerma, tuorejuusto, soijakastike ja kanaliemijauhe

Sekoita vesi ja tärkkelys keskenään ja kaada edellisten joukkoon

Anna kiehua muutama minuutti, lisää sinappi ja tarkista suolan riittävyys

Tarjoile lisäksi paistettua riisiä ja kasviksia

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
RINTAFILEE
Miedosti suolattu