Paella

Naapurin paella

min | Helppo

Espanjalaisen keittiön "pyttipannu" syntyy helposti yrteillä maustetusta kanan paistileikkeistä. Tukevoita esimerkiksi palvikinkulla tai sinisimpukoilla.


Ainekset

1 l
riisi
2 l
vettä
0.05 kg
rypsiöljy
0.5 kg
sipulikuutio, pakaste
0.07 kg
kanaliemijauhe
0.002 kg
sahrami
0.4 kg
paprika, kuutio, pakaste
0.4 kg
herne, pakaste
0.3 kg
katkarapu, kuorittu
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
PAISTILEIKE
Yrttiöljy

AINEKSET

AINEKSET

Espanjalaisen keittiön "pyttipannu" syntyy helposti yrteillä maustetusta kanan paistileikkeistä. Tukevoita esimerkiksi palvikinkulla tai sinisimpukoilla.

Näin teet sen

Sekoita GN-vuokaan riisi, vesi, öljy, sipuli, liemijauhe ja kurkuma.

Kypsennä yhdistelmäuunissa 100 ºC 25 min.

Paista paistileikkeet pannulla kypsiksi.

Sekoita riisin joukkoon sulatetut kasvikset ja katkaravut ja asettele paistileikkeet riisin päälle.

Jatka kypsentämistä yhdistelmäuunissa 100 ºC 10 min.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
PAISTILEIKE
Yrttiöljy