Kanatikut juustoperunoilla-3

Kanatikut juustoperunoilla

min | Helppo

Saat perinteisiin lohkoperunoihin lisää luonnetta ja makua, kun lisäät mausteiden joukkoon raastettua parmesaania. Tiskivuorikaan ei pääse yllättämään, kun Naapurin Maalaiskanan kanatikut paistuvat uunissa samalla pellillä perunoiden kanssa.

Ainekset

600 g
perunoita (jauhoinen lajike)
1 dl
raastettua parmesaania
0.5 tl
suolaa
0.5 tl
valkosipulijauhetta
0.5 tl
paprikajauhetta
0.5 tl
kuivattua oreganoa
oliiviöljyä
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
KANATIKKU
Cheesy & Crispy

AINEKSET

AINEKSET

Saat perinteisiin lohkoperunoihin lisää luonnetta ja makua, kun lisäät mausteiden joukkoon raastettua parmesaania. Tiskivuorikaan ei pääse yllättämään, kun Naapurin Maalaiskanan kanatikut paistuvat uunissa samalla pellillä perunoiden kanssa.

Näin teet sen

Leikkaa pestyt perunat pituussuunnassa lohkoiksi. Huuhtele kylmällä vedellä ja taputtele kuivaksi
puhtaalla keittiöpyyhkeellä

Asettele lohkot uunipellille leivinpaperin päälle (jätä tilaa myös kanoille)

Sivele perunoiden pintaan hieman oliiviöljyä

Sekoita keskenään juustoraaste ja mausteet ja ripottele seos perunoiden päälle

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 15 min

Nostele Naapurin Maalaiskanan Kanatikut pellille perunoiden viereen ja kypsennä vielä 15 min

Tarjoa lisäksi esimerkiksi maustettua kermaviiliä ja tuoreita kasviksia

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
KANATIKKU
Cheesy & Crispy