Supreme-kanaa ja sitruunarisottoa

Supreme-kanaa ja sitruunarisottoa

min | Keskivaikea

Supreme rintafilee tuo lautaselle luksusta, sillä nahallinen ja luullinen rintafilee pysyy kypsennettäessä todella mehukkaana. Anna vetäytyä rauhassa ennen tarjoilua!


Ainekset

0.015 kg
suola
0.003 kg
mustapippuri, rouhittu
0.1 kg
voi
5 kpl
timjaminoksa

Sitruunarisotto

0.1 kg
salottisipuli, kuutioitu
0.05 l
oliiviöljy
0.5 kg
risottoriisi
1.5 l
kanaliemi
0.1 l
sitruunamehu
1 kpl
sitruunan kuori, raastettu
0.1 kg
voi
0.15 kg
parmesaanijuusto, raastettu
0.002 kg
mustapippuri, rouhittu
2 kpl
kevätsipulinvarsi, leikattu
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
SIIPILUULLINEN RINTAFILEE
Maustamaton

AINEKSET

AINEKSET

Supreme rintafilee tuo lautaselle luksusta, sillä nahallinen ja luullinen rintafilee pysyy kypsennettäessä todella mehukkaana. Anna vetäytyä rauhassa ennen tarjoilua!

Näin teet sen

Hiero suola ja pippuri rintafileiden pintaan

Ruskista rintafileet voin ja timjamin kera

Asettele rintafileet GN-vuokaan, kaavi mukaan rasvat pannun pohjalta

Kypsennä yhdistelmäuunissa 160 ºC, kunnes sisälämpötila on 75 ºC

Valmista lisukkeeksi sitruunarisotto: Freesaa sipulikuutiot oliiviöljyssä

Lisää riisi ja freesaa vielä 1 minuutin ajan

Lisää kuuma kanaliemi pienissä erissä riisiin imeyttäen ja koko ajan sekoittaen

Sekoita loput ainekset joukkoon ja tarkista suolan riittävyys

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
SIIPILUULLINEN RINTAFILEE
Maustamaton