Supreme-kanaa ja sitruunarisottoa
min | Keskivaikea
Ainekset
0.015 kg
suola
0.003 kg
mustapippuri, rouhittu
0.1 kg
voi
5 kpl
timjaminoksa
Sitruunarisotto
0.1 kg
salottisipuli, kuutioitu
0.05 l
oliiviöljy
0.5 kg
risottoriisi
1.5 l
kanaliemi
0.1 l
sitruunamehu
1 kpl
sitruunan kuori, raastettu
0.1 kg
voi
0.15 kg
parmesaanijuusto, raastettu
0.002 kg
mustapippuri, rouhittu
2 kpl
kevätsipulinvarsi, leikattu
AINEKSET
AINEKSET
Supreme rintafilee tuo lautaselle luksusta, sillä nahallinen ja luullinen rintafilee pysyy kypsennettäessä todella mehukkaana. Anna vetäytyä rauhassa ennen tarjoilua!
Näin teet sen
Hiero suola ja pippuri rintafileiden pintaan
Ruskista rintafileet voin ja timjamin kera
Asettele rintafileet GN-vuokaan, kaavi mukaan rasvat pannun pohjalta
Kypsennä yhdistelmäuunissa 160 ºC, kunnes sisälämpötila on 75 ºC
Valmista lisukkeeksi sitruunarisotto: Freesaa sipulikuutiot oliiviöljyssä
Lisää riisi ja freesaa vielä 1 minuutin ajan
Lisää kuuma kanaliemi pienissä erissä riisiin imeyttäen ja koko ajan sekoittaen
Sekoita loput ainekset joukkoon ja tarkista suolan riittävyys