Taco-maustettu uunikana ja tuoresalsa
min | Helppo
Ainekset
Mausteseos
0.02 kg
suola
0.015 kg
sipulijauhe
0.015 kg
juustokumina, jauhettu
0.01 kg
valkosipulijauhe
0.005 kg
mustapippuri, rouhittu
0.005 kg
oregano, kuivattu
chilijauhe
Tuoresalsa
0.1 kg
punasipuli, kuutio
0.1 kg
limemehu
0.1 l
oliiviöljy
0.015 kg
suola
0.01 kg
sokeri
1 kg
tomaatti
0.2 kg
paprika
0.015 kg
korianteri, tuore
AINEKSET
AINEKSET
Texmex-maut ovat suomalaisten mieleen. Valmiiden mausteseosten sijaan mausteet kannattaa sekoittaa itse, jolloin lopputulos on raikkaampi ja suolan määrä pysyy kurissa.
Näin teet sen
Sekoita mausteseoksen ainekset keskenään
Hiero mausteseos rintafileiden pintaan
Asettele rintafileet voideltuun GN-vuokaan ja Kypsennä yhdistelmäuunissa 160 ºC,
kunnes sisälämpötila on 75 ºC
Valmista tuoresalsa sekoittamalla keskenään punasipulikuutiot, limemehu, oliiviöljy, suola ja sokeri. Anna marinoitua 30 min
Leikkaa tomaatit ja paprikat pieniksi kuutioiksi, hienonna korianteri
Yhdistä kaikki ainekset keskenään ja tarjoile kanan lisukkeena