Tacomaustettu uunikana ja tuoresalsa

Taco-maustettu uunikana ja tuoresalsa

min | Helppo

Texmex-maut ovat suomalaisten mieleen. Valmiiden mausteseosten sijaan mausteet kannattaa sekoittaa itse, jolloin lopputulos on raikkaampi ja suolan määrä pysyy kurissa.


Ainekset

Mausteseos

0.02 kg
suola
0.015 kg
sipulijauhe
0.015 kg
juustokumina, jauhettu
0.01 kg
valkosipulijauhe
0.005 kg
mustapippuri, rouhittu
0.005 kg
oregano, kuivattu
chilijauhe

Tuoresalsa

0.1 kg
punasipuli, kuutio
0.1 kg
limemehu
0.1 l
oliiviöljy
0.015 kg
suola
0.01 kg
sokeri
1 kg
tomaatti
0.2 kg
paprika
0.015 kg
korianteri, tuore
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
NAHALLINEN RINTAFILEE
Maustamaton

AINEKSET

AINEKSET

Texmex-maut ovat suomalaisten mieleen. Valmiiden mausteseosten sijaan mausteet kannattaa sekoittaa itse, jolloin lopputulos on raikkaampi ja suolan määrä pysyy kurissa.

Näin teet sen

Sekoita mausteseoksen ainekset keskenään

Hiero mausteseos rintafileiden pintaan

Asettele rintafileet voideltuun GN-vuokaan ja Kypsennä yhdistelmäuunissa 160 ºC,
kunnes sisälämpötila on 75 ºC

Valmista tuoresalsa sekoittamalla keskenään punasipulikuutiot, limemehu, oliiviöljy, suola ja sokeri. Anna marinoitua 30 min

Leikkaa tomaatit ja paprikat pieniksi kuutioiksi, hienonna korianteri

Yhdistä kaikki ainekset keskenään ja tarjoile kanan lisukkeena

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
NAHALLINEN RINTAFILEE
Maustamaton