Jauhelihapuikot ja appelsiinidippi-1_suttu

Kanan jauhelihapuikot ja appelsiinidippi

20 min | Helppo

Appelsiinin mehu ja raastettu kuori ovat loistava tapa saada kanan dippiin hyvää makua ja vaihtelua. Jos haluat dippiin vähän lisää luonnetta, lisää joukkoon hiukan kuivattuja chilihiutaleita

Ainekset

200 g
ranskankermaa
1 kpl
appelsiini
1 tl
suolaa
0.5 tl
mustapippuria
0.25 tl
kuivattuja chilihiutaleita halutessasi
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
JAUHELIHAPUIKKO

AINEKSET

AINEKSET

Appelsiinin mehu ja raastettu kuori ovat loistava tapa saada kanan dippiin hyvää makua ja vaihtelua. Jos haluat dippiin vähän lisää luonnetta, lisää joukkoon hiukan kuivattuja chilihiutaleita

Näin teet sen

Raasta pestyn appelsiinin kuori ja purista puolet mehusta ranskankerman joukkoon.

Mausta suolalla, pippurilla ja halutessasi chilillä.

Sekoita hyvin ja anna maustua jääkaapissa.

Kuumenna jauhelihapuikot pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa dipin kera.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
JAUHELIHAPUIKKO