
Crispy kanatikkarit ja fetamaissia
min | Helppo
Ainekset
4 kpl
esikypsennettyjä maissintähkiä
50 g
fetajuustoa murustettuna
2 rkl
pehmeää voita
2 rkl
ranskankermaa
persiljaa hienonnettuna
mustapippuria myllystä

AINEKSET
AINEKSET
Grillatut maissintähkät kuuluvat kesään, mutta niiden syöminen on toisinaan vähän sotkuista puuhaa. Jyvien leikkaaminen irti tähkistä grillauksen jälkeen ratkaisee pulman, ja fetalla maustettu kastike sopii loistavasti yhteen maissin makeuden kanssa.
Näin teet sen
Sekoita kulhossa feta, voi, ranskankerma, persilja ja mustapippuri
Grillaa maissit reilun ruskeiksi
Leikkaa terävällä veitsellä maissintähkistä jyvät kastikkeen joukkoon ja sekoita
Tarkista vielä suolan riittävyys omaan makuusi
Grillaa kanatikkarit pakkauksen ohjeen mukaan ja nauti lämpimän fetamaissin kera
