Kanatikkarit_ja_fetamaissia_3

Crispy kanatikkarit ja fetamaissia

min | Helppo

Grillatut maissintähkät kuuluvat kesään, mutta niiden syöminen on toisinaan vähän sotkuista puuhaa. Jyvien leikkaaminen irti tähkistä grillauksen jälkeen ratkaisee pulman, ja fetalla maustettu kastike sopii loistavasti yhteen maissin makeuden kanssa.

Ainekset

4 kpl
esikypsennettyjä maissintähkiä
50 g
fetajuustoa murustettuna
2 rkl
pehmeää voita
2 rkl
ranskankermaa
persiljaa hienonnettuna
mustapippuria myllystä
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
KANATIKKARI
Crispy

AINEKSET

AINEKSET

Grillatut maissintähkät kuuluvat kesään, mutta niiden syöminen on toisinaan vähän sotkuista puuhaa. Jyvien leikkaaminen irti tähkistä grillauksen jälkeen ratkaisee pulman, ja fetalla maustettu kastike sopii loistavasti yhteen maissin makeuden kanssa.

Näin teet sen

Sekoita kulhossa feta, voi, ranskankerma, persilja ja mustapippuri

Grillaa maissit reilun ruskeiksi

Leikkaa terävällä veitsellä maissintähkistä jyvät kastikkeen joukkoon ja sekoita

Tarkista vielä suolan riittävyys omaan makuusi

Grillaa kanatikkarit pakkauksen ohjeen mukaan ja nauti lämpimän fetamaissin kera

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
KANATIKKARI
Crispy