pitakebabit_burgerpihveista

Pitakebabit kanapihveistä

min | Helppo

Klassisiin pitakebabeihin kuuluu aina sekä mausteinen tomaattikastike että raikastava kermaviili- tai jogurttikastike. Pihvien ja kastikkeiden seuraksi tulevia kasviksia voit varioida mielesi ja sesonkien mukaan. Nälkäisimmät syövät pitansa aina tuplapihvillä!

Ainekset

4
pitaleipää
kasviksia oman maun mukaan

Kebabkastike:

2
sipulia
0.5 dl
rypsiöljyä
200 g
tomaattimurskaa
2 rkl
tomaattipyreetä
2
valkosipulinkynttä
1
kanaliemikuutio
4 tl
juustokuminaa
2 tl
chilijauhetta
1 tl
suolaa

Kermaviililkastike:

200 g
kermaviiliä
1
valkosipulinkynsi
1 rkl
hunajaa
0.5 tl
suolaa
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
BURGERPIHVI
Kebab

AINEKSET

AINEKSET

Klassisiin pitakebabeihin kuuluu aina sekä mausteinen tomaattikastike että raikastava kermaviili- tai jogurttikastike. Pihvien ja kastikkeiden seuraksi tulevia kasviksia voit varioida mielesi ja sesonkien mukaan. Nälkäisimmät syövät pitansa aina tuplapihvillä!

Näin teet sen

Valmista ensin kebabkastike. Suikaloi sipulit ja kuullota kasarissa kullanruskeiksi öljyn kera.

Lisää tomaattipyre ja jatka kuullottamista hetki.

Lisää mausteet sekä tomaattimurska.

Keitä kastiketta 15 minuuttia, lisää suola ja sekoita sauvasekoittimella sileäksi.

Valmista sitten kermaviilikastike. Raasta valkosipuli kermaviilin joukkoon, mausta hunajalla sekä suolalla.

Kypsennä burgerpihvit grillissä tai pannulla pakkauksen ohjeen mukaan.

Paahda pitaleivät nopeasti grillissä tai pannulla ja halkaise ne.

Täytä pitaleivät burgerpihvillä, kastikkeilla sekä mieleisilläsi kasviksilla.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
BURGERPIHVI
Kebab