Crispy_kanatikkarit_ja_piparjuuridippi_4

Crispy Kanatikkarit ja piparjuuridippi

min | Helppo

Piparjuuren pirteä potku sopii hyvin rapeaksi grillatun kanatikkarin kaveriksi. Omenamehun määrää säätelemällä voit tehdä dipin paksuudesta oman maun mukaista, ja hieman kevyemmän version dipistä saat käyttämällä kermaviiliä majoneesin sijaan.

Ainekset

Dippi

2 dl
majoneesia
1 dl
omenamehua
2.5 tl
piparjuuritahnaa
0.5 tl
suolaa
0.5 tl
mustapippuria myllystä
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
KANATIKKARI
Crispy

AINEKSET

AINEKSET

Piparjuuren pirteä potku sopii hyvin rapeaksi grillatun kanatikkarin kaveriksi. Omenamehun määrää säätelemällä voit tehdä dipin paksuudesta oman maun mukaista, ja hieman kevyemmän version dipistä saat käyttämällä kermaviiliä majoneesin sijaan.

Näin teet sen

Sekoita dipin ainekset keskenään

Anna maustua jääkaapissa grillauksen ajan

Grillaa kanatikkarit pakkauksen ohjeen mukaan

Anna kanojen jäähtyä hetki, dippaile ja nauti

Vinkki: Dippi toimii hyvin myös salaatinkastikkeena!

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
KANATIKKARI
Crispy