Rapeaa kanaa ja ranskalaisia tuorekurkkusalaatilla
min | Helppo
Ainekset
400 g
pakasteranskalaisia
0.5 tl
savupaprikamaustetta
suolaa
ketsuppia
majoneesia
Tuorekurkkusalaatti
1 kpl
kurkku
1 rkl
valkoviinietikka
pala
inkivääriä raastettuna
0.5 rkl
sokeria
ripaus
suolaa
0.5 dl
hienonnettua ruohosipulia
AINEKSET
AINEKSET
Rapeaa kanaa ja ranskalaisia - aika harva voi olla tykkäämättä! Kanasuikaleet paistuvat uunissa näppärästi samalla pellillä ranskalaisten kanssa ja ne tarjotaan raikkaan, miedosti inkiväärillä maustetun tuorekurkkusalaatin kanssa.
Näin teet sen
Levitä ranskalaiset pellille ja paista 225-asteisessa uunissa 10 min. Jätä pellille tilaa myös
kanasuikaleille.
Levitä kanasuikaleet pellille ranskalaisten viereen ja jatka paistamista 10 min.
Mausta ranskalaiset savupaprikalla ja suolalla.
Tarjoa ketsupin, majoneesin ja tuorekurkkusalaatin kera.
Valmista sitten tuorekurkkusalaatti: Halkaise kurkku, poista pehmeä siemenosa ja raasta tai leikkaa kurkku ohuiksi suikaleiksi.
Sekoita etikka, inkivääri, sokeri ja suola kurkun joukkoon ja anna maustua jääkaapissa n. 30 min.
Valuta neste pois ja sekoita joukkoon ruohosipulit.