Rapeaa kanaa ja ranskalaisia tuorekurkkusalaatilla-3

Rapeaa kanaa ja ranskalaisia tuorekurkkusalaatilla

min | Helppo

Rapeaa kanaa ja ranskalaisia - aika harva voi olla tykkäämättä! Kanasuikaleet paistuvat uunissa näppärästi samalla pellillä ranskalaisten kanssa ja ne tarjotaan raikkaan, miedosti inkiväärillä maustetun tuorekurkkusalaatin kanssa.

Ainekset

400 g
pakasteranskalaisia
0.5 tl
savupaprikamaustetta
suolaa
ketsuppia
majoneesia

Tuorekurkkusalaatti

1 kpl
kurkku
1 rkl
valkoviinietikka
pala
inkivääriä raastettuna
0.5 rkl
sokeria
ripaus
suolaa
0.5 dl
hienonnettua ruohosipulia
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
RAPEA FILEESUIKALE

AINEKSET

AINEKSET

Rapeaa kanaa ja ranskalaisia - aika harva voi olla tykkäämättä! Kanasuikaleet paistuvat uunissa näppärästi samalla pellillä ranskalaisten kanssa ja ne tarjotaan raikkaan, miedosti inkiväärillä maustetun tuorekurkkusalaatin kanssa.

Näin teet sen

Levitä ranskalaiset pellille ja paista 225-asteisessa uunissa 10 min. Jätä pellille tilaa myös
kanasuikaleille.

Levitä kanasuikaleet pellille ranskalaisten viereen ja jatka paistamista 10 min.

Mausta ranskalaiset savupaprikalla ja suolalla.

Tarjoa ketsupin, majoneesin ja tuorekurkkusalaatin kera.

Valmista sitten tuorekurkkusalaatti: Halkaise kurkku, poista pehmeä siemenosa ja raasta tai leikkaa kurkku ohuiksi suikaleiksi.

Sekoita etikka, inkivääri, sokeri ja suola kurkun joukkoon ja anna maustua jääkaapissa n. 30 min.

Valuta neste pois ja sekoita joukkoon ruohosipulit.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
RAPEA FILEESUIKALE