Kana-fetarullat airfryerissa
min | Helppo
Ainekset
8 kpl
pieniä tortillalettuja
100 g
fetajuustoa palana
1 kpl
munankeltuainen haarukalla vatkattuna
oliiviöljyä
kuivattua oreganoa
juoksevaa hunajaa
seesaminsiemeniä
AINEKSET
AINEKSET
Tortillaletut sopivat muuhunkin käyttöön kuin perinteisiin tortilloihin ja tacoihin. Letun sisään voit rullata esimerkiksi Kanatikkuja ja fetaa, jotka maustetaan oreganolla ja hunajalla.
Näin teet sen
Kuumenna ensin Kanatikut 180-asteisessa airfryerissa 5 min.
Leikkaa sillä aikaa feta tangoiksi, kuivaa pinnat talouspaperilla ja sivele oliiviöljyllä.
Asettele jokaisen tortillan reunaan Kana- ja fetatikku ja mausta kevyesti oreganolla ja hunajalla.
Taita lettujen sivut tikkujen päälle ja kääri lopuksi rullalle.
Voitele lettujen saumakohdat keltuaisella ja paina saumat kiinni. Jätä sauma rullan alle
Voitele pinnat keltuaisella ja ripottele päälle seesaminsiemeniä.
Paista 180-asteisessa airfryerissa 8 min.
Anna hetki jäähtyä ja dippaile esimerkiksi sweet chili -kastikkeeseen tai kermaviilidippiin.
Pari vinkkiä:
- Voit käyttää myös medium kokoisia tortillalettuja, jolloin jokaiseen tortillaan tulee 2-3 kanatikkua.
- Jos haluat rullista rapeapintaisia, jätä pinnasta munankeltuainen ja seesaminsiemenet pois.