Kana-fetarullat airfryerissa-3_airfryer

Kana-fetarullat airfryerissa

min | Helppo

Tortillaletut sopivat muuhunkin käyttöön kuin perinteisiin tortilloihin ja tacoihin. Letun sisään voit rullata esimerkiksi Kanatikkuja ja fetaa, jotka maustetaan oreganolla ja hunajalla.

Ainekset

8 kpl
pieniä tortillalettuja
100 g
fetajuustoa palana
1 kpl
munankeltuainen haarukalla vatkattuna
oliiviöljyä
kuivattua oreganoa
juoksevaa hunajaa
seesaminsiemeniä
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
KANATIKKU

AINEKSET

AINEKSET

Tortillaletut sopivat muuhunkin käyttöön kuin perinteisiin tortilloihin ja tacoihin. Letun sisään voit rullata esimerkiksi Kanatikkuja ja fetaa, jotka maustetaan oreganolla ja hunajalla.

Näin teet sen

Kuumenna ensin Kanatikut 180-asteisessa airfryerissa 5 min.

Leikkaa sillä aikaa feta tangoiksi, kuivaa pinnat talouspaperilla ja sivele oliiviöljyllä.

Asettele jokaisen tortillan reunaan Kana- ja fetatikku ja mausta kevyesti oreganolla ja hunajalla.

Taita lettujen sivut tikkujen päälle ja kääri lopuksi rullalle.

Voitele lettujen saumakohdat keltuaisella ja paina saumat kiinni. Jätä sauma rullan alle

Voitele pinnat keltuaisella ja ripottele päälle seesaminsiemeniä.

Paista 180-asteisessa airfryerissa 8 min.

Anna hetki jäähtyä ja dippaile esimerkiksi sweet chili -kastikkeeseen tai kermaviilidippiin.

Pari vinkkiä:

  • Voit käyttää myös medium kokoisia tortillalettuja, jolloin jokaiseen tortillaan tulee 2-3 kanatikkua.
  • Jos haluat rullista rapeapintaisia, jätä pinnasta munankeltuainen ja seesaminsiemenet pois.
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
KANATIKKU