Nopeat salaattitacot Kanatikuista
min | Helppo
Ainekset
1 kpl
sydänsalaattia
1 pkt
valmista tuoresalsaa (esim. Tuorekset tai Chalupa)
2 kpl
avokadoja
0.5 tl
suolaa
1 kpl
lime
2 rkl
ranskankermaa
100 g
raastettua cheddaria
mustapippuria myllystä
korianterinlehtiä koristeluun
AINEKSET
AINEKSET
Pienet sydänsalaatin lehdet ovat terveellisempi vaihtoehto perinteisille tacokuorille. Täytteiksi sopivat tutut ainekset, kuten tuoresalsa ja ranskankermalla notkistettu avokadotahna.
Näin teet sen
Halkaise avokadot, poista kivi ja kaavi sisus lusikalla kulhoon.
Raasta pestyn limen kuori ja purista n. 1/4 limen mehusta joukkoon. Mausta suolalla.
Murskaa avokadot haarukalla ja sekoita joukkoon ranskankerma.
Irrota salaatinlehdet erilleen, huuhtele ja kuivaa.
Kuumenna Kanatikut pakkauksen ohjeen mukaan uunissa tai airfryerissa.
Lusikoi salaatinlehdille avokadotahnaa ja tuoresalsaa.
Asettele päälle Kanatikut ja ripottele päälle cheddaria.
Rouhaise pintaan vielä mustapippuria ja koristele korianterinlehdillä.
Nauti sormin hyvässä seurassa!