Nopeat salaattitacot Kanatikuista-1_1

Nopeat salaattitacot Kanatikuista

min | Helppo

Pienet sydänsalaatin lehdet ovat terveellisempi vaihtoehto perinteisille tacokuorille. Täytteiksi sopivat tutut ainekset, kuten tuoresalsa ja ranskankermalla notkistettu avokadotahna.

Ainekset

1 kpl
sydänsalaattia
1 pkt
valmista tuoresalsaa (esim. Tuorekset tai Chalupa)
2 kpl
avokadoja
0.5 tl
suolaa
1 kpl
lime
2 rkl
ranskankermaa
100 g
raastettua cheddaria
mustapippuria myllystä
korianterinlehtiä koristeluun
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
KANATIKKU

AINEKSET

AINEKSET

Pienet sydänsalaatin lehdet ovat terveellisempi vaihtoehto perinteisille tacokuorille. Täytteiksi sopivat tutut ainekset, kuten tuoresalsa ja ranskankermalla notkistettu avokadotahna.

Näin teet sen

Halkaise avokadot, poista kivi ja kaavi sisus lusikalla kulhoon.

Raasta pestyn limen kuori ja purista n. 1/4 limen mehusta joukkoon. Mausta suolalla.

Murskaa avokadot haarukalla ja sekoita joukkoon ranskankerma.

Irrota salaatinlehdet erilleen, huuhtele ja kuivaa.

Kuumenna Kanatikut pakkauksen ohjeen mukaan uunissa tai airfryerissa.

Lusikoi salaatinlehdille avokadotahnaa ja tuoresalsaa.

Asettele päälle Kanatikut ja ripottele päälle cheddaria.

Rouhaise pintaan vielä mustapippuria ja koristele korianterinlehdillä.

Nauti sormin hyvässä seurassa!

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
KANATIKKU