Kana-tortillapizzat_3

Kana-tortillapizzat

min | Helppo

Kotitekoisen pizzan työläin vaihe on taikinan tekeminen, mutta tässä kanapizzassa tortillat toimivat helppoina ja rapeina pizzapohjina. Perinteisen tomaattisen pizzakastikkeen sijaan käytetään valkosipulilla ja sitruunalla maustettua ranskankermaa.

Ainekset

170 g
pekonia
150 g
mozzarellaraastetta
200 g
päärynänpuolikkaita mehussa (säilyke)
6 kpl
tortillalettuja
tuoretta basilikaa

Kastike:

200 g
ranskankermaa
1
sitruunankuori raastettuna
1
valkosipulinkynsi murskattuna
0.5 tl
suolaa
Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
FILEESUIKALE
Maustamaton

AINEKSET

AINEKSET

Kotitekoisen pizzan työläin vaihe on taikinan tekeminen, mutta tässä kanapizzassa tortillat toimivat helppoina ja rapeina pizzapohjina. Perinteisen tomaattisen pizzakastikkeen sijaan käytetään valkosipulilla ja sitruunalla maustettua ranskankermaa.

Näin teet sen

Valmista ensin kastike sekoittamalla kaikki sen ainekset yhteen.

Suikaloi pekoni ja ruskista se pannulla omassa rasvassaan.

Lisää pannulle fileesuikaleet ja anna niiden ruskistua.

Asettele tortillaletut kahdelle uunipellille ja levitä kastike niiden päälle.

Ripottele juustoraaste kastikkeen päälle.

Viipaloi päärynät pituussuunnassa ja asettele viipaleet pizzojen päälle.

Jaa kana-pekoniseos pizzoille, jätä rasva pannuun.

Paista pizzoja 225-asteisessa kiertoilmauunissa 6-8 minuuttia.

Anna hetki jäähtyä ja viimeistele basilikalla.

Nyhet
Naapurin Maalaiskanan
FILEESUIKALE
Maustamaton