
Kana-tortillapizzat
min | Helppo
Ainekset
170 g
pekonia
150 g
mozzarellaraastetta
200 g
päärynänpuolikkaita mehussa (säilyke)
6 kpl
tortillalettuja
tuoretta basilikaa
Kastike:
200 g
ranskankermaa
1
sitruunankuori raastettuna
1
valkosipulinkynsi murskattuna
0.5 tl
suolaa

AINEKSET
AINEKSET
Kotitekoisen pizzan työläin vaihe on taikinan tekeminen, mutta tässä kanapizzassa tortillat toimivat helppoina ja rapeina pizzapohjina. Perinteisen tomaattisen pizzakastikkeen sijaan käytetään valkosipulilla ja sitruunalla maustettua ranskankermaa.
Näin teet sen
Valmista ensin kastike sekoittamalla kaikki sen ainekset yhteen.
Suikaloi pekoni ja ruskista se pannulla omassa rasvassaan.
Lisää pannulle fileesuikaleet ja anna niiden ruskistua.
Asettele tortillaletut kahdelle uunipellille ja levitä kastike niiden päälle.
Ripottele juustoraaste kastikkeen päälle.
Viipaloi päärynät pituussuunnassa ja asettele viipaleet pizzojen päälle.
Jaa kana-pekoniseos pizzoille, jätä rasva pannuun.
Paista pizzoja 225-asteisessa kiertoilmauunissa 6-8 minuuttia.
Anna hetki jäähtyä ja viimeistele basilikalla.
