
Kana-tortillapizzat
Ainekset
Kastike:

AINEKSET
AINEKSET
Kotitekoisen pizzan työläin vaihe on taikinan tekeminen, mutta tässä kanapizzassa tortillat toimivat helppoina ja rapeina pizzapohjina. Perinteisen tomaattisen pizzakastikkeen sijaan käytetään valkosipulilla ja sitruunalla maustettua ranskankermaa.
Näin teet sen
Valmista ensin kastike sekoittamalla kaikki sen ainekset yhteen.
Suikaloi pekoni ja ruskista se pannulla omassa rasvassaan.
Lisää pannulle fileesuikaleet ja anna niiden ruskistua.
Asettele tortillaletut kahdelle uunipellille ja levitä kastike niiden päälle.
Ripottele juustoraaste kastikkeen päälle.
Viipaloi päärynät pituussuunnassa ja asettele viipaleet pizzojen päälle.
Jaa kana-pekoniseos pizzoille, jätä rasva pannuun.
Paista pizzoja 225-asteisessa kiertoilmauunissa 6-8 minuuttia.
Anna hetki jäähtyä ja viimeistele basilikalla.


Crispy kanatikkarit ja fetamaissia

Kuohkea vuodenjuustokastike Hot & Fruity tikkareille

Pähkinäinen kaalisalaatti

Wasabi Style kanatikkarit ja japanilainen kurkkusalaatti

Wasabi style kanatikkarit ja Ponzu-majoneesi

Helppo kreikkalainen grillikana

Kanavartaat & grillattua salaattia

Ison porukan Club Sandwichit